Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Ruttner György [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Döntött a Kúria, véget ért a sztárügyvéd karrierje

A Kúria szerdai döntése nyomán már biztosnak tűnik, hogy véget ért Ruttner György ügyvédi pályafutása; a sztárügyvédet egy 2003-as eset miatt kizárták a köztestületből, és a döntést a legfelső bírói fórum is helybenhagyta.

Felmentették Ruttner Györgyöt

Csak színlelte az ügyvéd a letéti szerződést, valójában kölcsönt kapott, így nem sértette meg a letétkezelés előírásait Ruttner György, aki csaknem 60 milliót kapott két ügyfelétől, amit szerintük nem fizetett vissza. A bíróság jogerősen, bűncselekmény hiányában felmentette az ügyvédet.

Üvöltözött Ruttnerrel a sértett a bíróságon

Sikkasztásért, ügyvédi visszaélésért és a tanúk befolyásolásáért került a vádlottak padjára Ruttner György (60), sok sztár egykori ügyvédje.

Megszüntették Ruttner György házi őrizetét

Enyhítettek a nagyérték sikkasztással vádolt Ruttner György elleni kényszerintézkedésen, de a fővárost és környékét még nem hagyahtja el.

Ruttner György naponta három órát tölti elektronikus lábbilincsét

A házi őrizetbe került Ruttner György bokáján nyomkövető van, ami azonban a Blikk információi szerint nem működik tökéletesen, ugyanis a lakásból nem ad jelet, csak az erkélyről.

Sikkasztás miatt vádat emeltek Ruttner György ellen

A Budapesti Nyomozó Ügyészség vádat emelt Ruttner György ügyvéd ellen jelentős értékre elkövetett sikkasztás, ügyvédi visszaélés, hamis tanúzásra való felhívás és más bűncselekmények miatt.
Találatok: [6]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI