Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Selmeczi Gabriella [X]
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Az MSZP feljelentette Orbán Viktort a magánnyugdíjpénztári vagyon államosítása miatt

A Legfőbb Ügyészségen jelentette fel a szocialista Korózs Lajos szerdán Orbán Viktort és több kormányzati politikust, mivel szerinte a miniszterelnök is felelős azért, hogy csalással vették el hárommillió ember összesen háromezer-milliárd forintnyi magánnyugdíjpénztári megtakarítását.

Egy átlagszülőnél milliókkal kapott többet Selmeczi Gabriella

Míg a mezei kismamák csupán átlagkeresetük 70 százalékát kapják, a képviselőknek teljes fizetés jár.

Belső elhárítás

Ángyán József levelét megírta: vidékfejlesztés alatt sajnos egyelőre azt kell érteni, hogy a korrupt fideszes hátország pótkocsis traktorral lopkodja a pénzt és a földet. Nemcsak azt, ami nincs lecsavarozva, de még azt is, ami a föld alatt van.

Selmeczi fizetett

Selmeczi Gabriella (Fidesz) országgyűlési képviselő már rendezte illetéktartozását – tudatta a HVG-vel a nyugdíjvédelmi megbízottnak feltett kérdéseinkre Selmeczi helyett Havasi Bertalan, a miniszterelnöki sajtóstáb vezetője.

Öt éve nem fizet illetéket Selmeczi

Kétmilliós illetéktartozása van Selmeczi Gabriella fideszes képviselőnek egy 2005-ös törökbálinti ingatlanvásárlás nyomán. A nyugdíjvédelmi megbízottként is tevékenykedő képviselő - akinek vagyonnyilatkozata szerint több ingatlana van, illetve termőföldek és erdő is van a tulajdonában - a hivatalt okolja a történtekért.

Selmeczi milliós tartozása: az adóhatóság másképp látja

Selmeczi Gabriella 2 millió forinttal tartozik az adóhatóságnak immár 5 éve, pedig a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szerint ez gyakorlatilag lehetetlen.

Hasított légtér

Lassan homályba vész a Gripen vadászgépek vásárlásának hátterét feltáró, több ország hatóságainak együttműködésével indult büntetőeljárás.
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Akták

Gripen-ügy

Gripen-ügy

A magyar kormány 2001-ben döntött a NATO csatlakozás után időszerűvé vált harcászati repülő erők fejlesztéséről. Sokáig az Egyesült Államok F 16-os vadászrepülők bérbeadásáról szóló ajánlata...
Visszaélés a földpályázatoknál

Visszaélés a földpályázatoknál

Ángyán József, a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti ügyekért felelős volt államtitkára 2012 januárjában mondott le posztjáról, döntését azzal indokolva, hogy "a társadalom túlnyomó többsége...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI