Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Sipter Ferenc [X]
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Kiengedték az előzetesből az Agrárinnovációs Kht volt főosztályvezetőjét

Sipter Ferenc, az Agrárinnovációs Kht volt főosztályvezetőjének előzetes letartóztatását pénteken feloldotta a Központi Ügyészségi Nyomozóhivatal. Ugyanakkor lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el a férfi ellen.

Szabadi Bélára vallottak?

Az RTL Klub híradója úgy értesült, hogy az Agrárinnovációs Kht. egyik előzetes letartóztatásban lévő vezetője terhelő vallomást tett Szabadi Béla, a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium volt kisgazda politikai államtitkára ellen.

Ismét hosszabbítás kazettaügyben?

A Népszava által kirobbantott kazettaügyben befolyással üzérkedéssel gyanúsítják Torgyán József volt földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter, kisgazda pártelnök fiát, Torgyán Attilát, valamint Benczéné Tóth Juditot, az ÁPV Rt. felügyelőbizottságának az FKGP által delegált tagját.

Őrizetbe vették az Agrárinnovációs Kht. két volt vezetőjét

Az FVM tulajdonában lévő Agrárinnovációs Kht. volt vezetőjét, Osváth Lászlót és helyettesét, Sipter Ferencet több tízmillió forint vagyoni kár okozásával gyanúsítják.

Meghallgatták a koronatanút

Hat órán keresztül hallgatták meg tegnap az ORFK Szervezett Bűnözés Elleni Igazgatóságának nyomozói Deésy Gézát. A kazettabotrány önmagát is feljelentő koronatanúja részletesen beszámolt az általa rögzített megbeszélés részleteiről.
Találatok: [5]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI