Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Sláger Rádió Rt. [X]
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Még többet költ az állam a Red Bull Air Race-re, valószínűleg szabálytalanul

Az eddig sejtettnél harmadával többe kerül a budapesti repülős PR-rendezvény, mivel a Hungaroring Zrt. külön a szervezéssel is megbíz egy céget évente félmilliárd forintért. A szerződés ráadásul szinte semmilyen számszerűsíthető konkrétumot nem tartalmaz, de azért azt kiköti, hogy a kormánymédiánál kell a hirdetési pénzeket elkölteni.

Heal: "Rosszul másolt a Neo FM"

Rosszul másolta le a Sláger és a Danubius receptjét a Neo FM, ezért nem meglepő, hogy az Est Média megvált tőle – véli a Sláger volt vezérigazgatója, aki ma a Google magyarországi vezetője. Interjú Heal Edinával.

Lezárult a NeoFM eladása: Székely Gábor fizetett

Lezárult a NeoFM országos kereskedelmi rádiót üzemeltető FM1 Zrt. 75 százalékos tulajdonhányadának értékesítése .

Hát ezért erősödnek a szélsőségesek?

Felelősségrevonásról sokat hallani a választási kampányban, de úgy tűnik, hogy a rádiófrekvenciák elosztásával kapcsolatos politikai ügyeskedést nem érinti majd az elszámoltatás. Felesleges köröket futtattak ugyanis a pártok az ORTT elnökjelöltjével azért, hogy egy kis időt nyerjenek.

"A bozótharcosok győztek" - Boros Lajos, a Bumeráng műsorvezetője

A múlt héten megszűnt a Sláger Rádió. Az ország legnépszerűbb rádióadása, a Bumeráng immár a műsor készítőinek kezében van, ők tárgyalnak a jövőjéről. Egyebek mellett azzal a csatornával is, amelyet pár hete még fel akart gyújtani néhány feldühödött Bumeráng-rajongó.

Az ORTT és ügyei - Romlott éter

Egy csokor törvénysértés történt a rádiós frekvenciapályázatokról határozó ORTT-döntés során - nyilatkozott Majtényi László, a testület november végén önként távozó ötödik elnöke egy tévéműsorban.

"Semmit nem tudunk elintézni" - tagadja a mutyit az MSZP Sláger-ügyben

A médiatörvény módosításának megtorpedózásával részben éppen Majtényi László idézte elő azt a helyzetet, aminek eredményeképpen a Fideszhez és az MSZP-hez kötött rádiók nyerték el tegnap az ORTT döntése értelmében a Sláger és a Danubius rádiók frekvenciáit...

"Mindenkinél jártak, akinél kellett" - a lejáró rádiófrekvenciák története

Kemény lobbi ment a Sláger és a Danubius Rádió több százmillió forintot érő műsorszolgáltatási jogáért, amibe még az amerikai diplomácia is belefolyt - állította az [origo]-nak több politikus, médiajogász és a rádiókhoz közel álló források.
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Akták

Orbán-Simicska háború

Orbán-Simicska háború

Simicska Lajos, Orbán ismert egyetemi szobatársa és barátja, a Fidesz gazdasági háttérembere hatalmas cégbirodalma révén, leginkább különböző állami megrendelésekből tett szert milliárdos...
Andy Vajna rádiós pályázatai

Andy Vajna rádiós pályázatai

Helyi és országos frekvenciákért a Médiatanács több esetben a Vajna-közeli cégeknek kedvezett, legyen szó a frekvenciaengedélyek meghosszabbításáról, a pályázati folyamatról, a műsorszórás megkezdéséről...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI