Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Sós Tamás [X]
Találatok: [20]  Oldalak:   1 2   >  >>

Tagadott, fenyegetőzött, aztán inkább kijavította a vagyonnyilatkozatait Tasó László

Több millió forint állami támogatást és két telket is beírt régebbi vagyonnyilatkozataiba Tasó László államtitkár. Nem csapott nagy felhajtást a javítás körül, pedig nyáron még felháborodott, amikor megírtuk, hogy több nyilatkozata hibás. Másik tíz képviselő is rájött, hogy összesen 27 millió forintot elfelejtettek bevallani. Megnéztük, mennyire követik a szabályokat a hibás vagyonnyilatkozatokat beadó képviselők.

Sok képviselő kihagyta az állami támogatást a vagyonbevallásából

Az elmúlt öt évben több mint tizenöt képviselő hagyta ki a vagyonbevallásából részben vagy egészben az államtól kapott agrártámogatást, derítette ki a Direkt36. A képviselők annak ellenére tették ezt, hogy a vagyonnyilatkozati adatlapról egyértelműen kiderül, be kell vallaniuk az ilyen jellegű támogatásokat.

Megfosztják doktori címétől Sós Tamást

Visszavonja Sós Tamás doktori disszertációját az Eötvös Loránd Tudományegyetem. Célpont című műsorunk derítette ki, hogy az MSZP heves megyei elnöke doktori munkájának nagy része plágium.

Visszavonhatják az MSZP-s plágiumgyanús doktoriját

Sós Tamás, az MSZP Heves megyei elnöke, országgyűlési képviselő, a Heves Megyei Közgyűlés korábbi elnöke doktori disszertációjának felülvizsgálatát és szükség esetén a visszavonási eljárás megindítását kezdeményezte az Eötvös Loránd Tudományegyetemen Tatár László.

Plágiumgyanú: az MSZP kiváló jelöltnek véli Sós Tamást

Az MSZP kiáll a plágiumgyanúba keveredett Sós Tamás országgyűlési képviselő mellett és annak ellenére is indítja a választáson, hogy vizsgálat indul a doktori disszertációja miatt. A Célpont derítette ki, hogy Sós Tamás 150 oldalas disszertációjában 68 olyan rész van, amelyeket forrásmegjelölés nélkül, mások korábbi tudományos munkájából emelt át.

Plagizált a szocialista politikus?

Nem kevesebb, mint 68 olyan szövegrész van Sós Tamás Heves megyei MSZP-elnök doktori disszertációjában, amelyet forrásmegjelölés nélkül használt fel.

Rendelésre kaszálhattak

Az észak-hevesi LEADER egyesület elleni nyomozás vádemelési javaslattal zárult le. Az adatok szerint 143 millió forintnyi uniós pénz tűnt el az egyesületnél, a rendőrség tizennégy személyt gyanúsít harmincnégy bűncselekménnyel. Úgy tűnik, három Zuschlag-üggyel egyenlő az észak-hevesi LEADER egyesületnél történt visszaélés-sorozat.

Ítélet: nyolcszázezer ütheti a volt szocialista elnök markát

Szabó Róbertet és Sveiczer Sándort egyaránt négyszázezer forint megfizetésére kötelezte a bíróság. Mindketten fellebbeznek.

Feljelentették Heves megye volt szocialista elnökét

Büntetőfeljelentést tesz a Heves Megyei Közgyűlés fideszes vezetése a testület korábbi szocialista elnöke, Sós Tamás ellen bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt – tájékoztatta a megyei önkormányzat sajtóreferense pénteken az MTI-t.

Hétszázmilliós kárt okozott Sós Tamás?

A Heves Megyei Önkormányzat vizsgálata szerint vélhetően hétszázmillió forint kárt okozott a megyegyűlés előző MSZP-s elnöke, Sós Tamás a megyének azzal, hogy nem rendkívüli felmondással szüntette meg 2009-ben az egri kórház vagyonkezelési szerződését.
Találatok: [20]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Simonka-ügyek

Simonka-ügyek

Több vonatkozásban is gyanús az a Simonka György fideszes országgyűlési képviselővel kapcsolatban álló szövevényes céghálózat, amelynek ügyében több nyomozás is folyik. Sajtóhírek szerint törvénytelenül...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI