language

Helyek:

Békés megye highlight_off

Kulcsszavak:

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [19]  Oldalak:   1 2   >  >>

Milliárdos tao-bukta. Az orosházi kézilabda-egyesület összeomlása

Kamatokkal együtt 1,3 milliárd forintot kellene visszafizetni a tao-támogatások szabálytalan felhasználása miatt az orosházi férfi kézilabdaklubnak, amely már 2022 nyarán visszalépett a bajnokságtól. Az illetékes államtitkárság vizsgálódik, a NAV nyomoz, felelősök egyelőre nincsenek.

Milliárdos károkozás? Folyik a felszámolás és a nyomozás az orosházi kézilabdaklub ügyében

Az adóhatóság tucatnyi végrehajtási határozata után a Gyulai Törvényszék megindította a felszámolási eljárást a jelentős tartozást felhalmozó Orosházi Férfi Kézilabda Sportegyesület ellen. A NAV elismerte, hogy nyomoz, míg a kézilabda szövetség és a sportállamtitkárság mindent ellenőriz. A követelések és a rendelkezésre álló források köszönőviszonyban sincsenek egymással. Akár milliárdos lehet a károkozás mértéke

Elverték a csapatot. Százmilliós támogatások, csődbe ment férfi kézilabda-egyesület Orosházán

Évi akár több százmilliós taotámogatás, céges szponzorációk, a helyi önkormányzat gáláns anyagi segítsége – az Orosházi Férfi Kézilabda SE tetemes tartozást fölhalmozva idén nyáron mégis visszalépett a bajnokságtól. Az egyesületi elnököt bundagyanú lengi körül, néhány játékos fogadási csalásba keveredett.

Nem árulja el a kormány, melyik az a 77 uszoda, amit megmentettek az állami támogatással

Vajon mennyire azon múlik a támogatások odaítélése, hogy az adott üzemeltető mennyire fekszik jól a kormánynál?

Hajrá, Csabagyöngye!

Úgy tűnik, Magyarország a világ egyik leggazdagabb országa. Az egyik perifériás megyeszékhelyen, Békéscsabán a Modern Városok Programja és az országos stadionfejlesztés négy beruházásából három felesleges, a negyedik pedig sokkal olcsóbban kivitelezhető lenne.

Csoda a NER-ben: bűnösnek mondta ki a bíróság Gyula fideszes polgármesterét

Rágalmazás vétsége miatt bűnösnek mondta ki Görgényi Ernő polgármestert szerdai ítéletében a Békéscsabai Járásbíróság. Egyben megrovásban részesítette, amiért olyan valótlan tényállítást tett, amely egykori helyettese, de ma már az ellenzék színeiben politizáló Galbács Mihály becsületének csorbítására volt alkalmas.

Bűnösnek találja-e vagy sem a bíróság a gyulai fideszes polgármestert?

Álláspontok nem eshettek volna távolabb egymástól ugyanabban a kérdésben, mint hétfőn a Békéscsabai Járásbíróságon a Galbács Mihály kontra Görgényi Ernő per utolsó tárgyalási napján. Az egykori gyulai fideszes alpolgármester, Galbács Mihály rágalmazással vádolja volt felettesét, Görgényi Ernő (Fidesz-KDNP) gyulai polgármestert. A kijelentés alkalmas volt a becsület csorbításra, vagy a szabad véleménynyilvánítás tárgykörébe tartozik? Ezt kell eldöntenie a bíróságnak.

A hétezer fős Vésztő is kap saját élményfürdőt közel 2 milliárd forintért

A „Viharsarok Közgépe” most Vésztőn építhet uszodát wellness részleggel nettó 1,7 milliárd forintért. A gyulai Futizo Kft.-nek nem lehet oka panaszra: csak decemberben négy közbeszerzést nyert el. A vésztői pályázatnál két ajánlattevő is hiányos dokumentációt adott be, míg a harmadik jelentkező nem tartotta fenn az ajánlatát.

0, azaz nulla honvédelmi sportközpont készült el, a haverok viszont jól jártak

Három éve működniük kellene a „hazafias szempontból fontos” sportokat oktató intézményeknek, s noha az alapkőletételek nagy csinnadrattával lezajlottak, még az érintett önkormányzatok sincsenek képben, mi a helyzet az építkezésekkel.

Feketepénzekkel csábíthatták át az amatőr focistákat az MLSZ elnökségi tagjának választókörzetében

Egy két évvel ezelőtti Békés megyei büntetőügy vádlottja nyíltan beszélt arról, hogy Kondoros feketén, pénzt kínálva próbált labdarúgókat csábítani a helyi amatőr focicsapathoz. A helyi fideszes képviselő, Dankó Béla az MLSZ elnökségének is tagja.
Találatok: [19]  Oldalak:   1 2   >  >>