language

Intézmények:

Debrecen Város Önkormányzata highlight_off

Kulcsszavak:

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Schmitt nincs egyedül: kamu doktorik, megvásárolt nyelvvizsgák

A Schmitt Pál doktori disszertációja körül kirobbant plágiumbotrány nem az első a magyar politikai életben. Zavaros életrajzok, megvásárolt nyelvvizsgák, alaptalanul feltüntetett doktori címek eddig is fel-felbukkantak.

Helyreigazítás

Lapunk 2011. február 10-i számának A magyar arany c. cikkében azt állítottuk, hogy a Debrecenben rendezett Országos Műkorcsolya Utánpótlás Vidékbajnokságon azért állítottak fel külön kategóriát, hogy "a verseny fővédnökségét ellátó debreceni főpolgármester lánya is nyerhessen egy aranyérmet", illetve hogy "saját lányának ennyit bír nyújtani Kósa Lajos, egy ölébe ejtett aranyérmet a vidékbajnokságról".

Porkoláb Gyöngyi: Tisztelt Megyesi Gusztáv

Egy hete hosszú, érzelmekkel teli publicisztikát szentelt családunknak, különös tekintettel 12 éves kislányunk sportkarrierjére (Kűr, 2011/5., febr. 4.). Engedtessék meg, hogy ezúttal a tényekkel is megismertethessem újságjuk Tisztelt Olvasóit!

A magyar arany

Egy debreceni ügyvéd irodája a Debreceni Televízió Kft. képviseletében követel helyreigazítást a stop.hu-tól, mondván, nem helytálló azon megállapításuk, miszerint a mondott tévé olyan beszámolót közölt egy helyi műkorcsolyaversenyről, melyben csak a polgármester, Kósa Lajos lánya és trénere szólal meg, majd miután az ügy átfordult kínosba, gyorsan felturbózták ugyanazt a tudósítást egy másik megszólaló gyerekversenyzővel.
Találatok: [6]  Oldalak:   1