language

Személyek:

Hosszú Katinka highlight_off

Kulcsszavak:

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Több mint három év alatt nem jutottak gyanúsítotti kihallgatásig a Hosszú Katinka-cég Duna Aréna-használata ügyében

Még mindig nem tudni, lehet-e egy vállalkozásnak szerződés nélkül jogszerűen használni egy állami létesítményt.

Két év alatt nem jutottak gyanúsítotti kihallgatásig a Hosszú Katinka-cég Duna Aréna-használata ügyében

„A nyomozás továbbra is folyamatban van, gyanúsítotti kihallgatás nem történt” – írta a 24.hu kérdésére a BRFK. Még mindig felderítési szakaszban jár az eljárás, amelynek arról kell döntenie, bűncselekmény történt-e akkor, amikor az akkor Hosszú Katinka és Shane Tusup tulajdonában álló cég szerződés nélkül használta az állami tulajdonban lévő Duna Arénát. A 24.hu 2017. márciusában küldte az első kérdést az ügyben, Szabadai Viktor és Csárdi Antal az ügyben tett feljelentései 2019. ősziek, de már annak is majd egy éve, hogy az ügyészség utasította a rendőrséget a nyomozás folytatására, miután megpróbálták lezárni az eljárást.

Megszüntették a nyomozást a Hosszú Katinka-cég Duna Aréna-használatának ügyében

A rendőrség szerint nem történt bűncselekmény, ennek hiányában szüntette meg ugyanis a nyomozást abban a 24.hu által feltárt ügyben, hogy az Iron Corporation szerződés nélkül használta a Duna Arénát. Az eljárás annak ellenére véget ért, hogy a 2017-es időszakra – az állami cég állítása szerint – nincs szerződés a Bp2017 Kft. nevű állami cég és Hosszú Katinkáék vállalkozása között az uszoda használatára.

Jogerős ítélet Hosszú Katinka-ügyben: a Bp2017-nek ki kell adnia a 24.hu által kért adatokat

A budapesti vizes világbajnokságot szervező Bp2017. Kft.-nek ki kell adnia a 24.hu-nak azokat a közérdekű adatokat, amelyek arra vonatkoznak, hogy a Hosszú Katinka és Shane Tusup tulajdonában álló Iron Corporation Kft.-vel kötött szerződéseiket mekkora összegre és milyen célra kötötték, továbbá szponzorációra, reklám- és marketing tevékenységre kivel, milyen összegre szerződtek – döntött a másodfokon eljáró Ítélőtábla, az ítélet jogerős.
Találatok: [4]  Oldalak:   1