language

Kulcsszavak:

hűtlen kezelés highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [97]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Sportszakmai vezető vagyok, nem gazdasági – így védekezett a bíróságon az egykori ügyvezető

206 millió forintos kártérítést követel a II. kerületi Sport és Szabadidősport Nonprofit Kft. (Sport Kft.) az önkormányzati cég 2021-ben menesztett, korábbi vezetőjétől. A polgári per kedden kezdődött a Fővárosi Törvényszéken.

Akkora ledfalat vettek, hogy használni sem tudják

Luxuscikkekre és utazásokra költhettek összesen 450 millió forint közpénzt a második kerületi Sport Kft-nél még az előző, fideszes vezetésű önkormányzat alatt, 2016 és 2020 között. Írta meg a 24.hu egy könyvvizsgálói jelentésre hivatkozva. Az önkormányzati cég 200 millióért vett például LED falat, ami nagyobb, mint a sportuszoda fala, így nem is tudják használni. A rendőrség nyomoz, de még senkit nem hallgattak ki.

Taomutyi Tolnában Jogerős a felfüggesztett börtönbüntetés és vagyonelkobzás a DFC volt elnökének és pénztárosának

Nem tudta megtartani első félidei egygólos előnyét – Tieger finoman gurított a jobb alsó sarokba – a Dombóvár megyei 1-es futballcsapata a hajtós nagyszombati mérkőzésen. A vendég Bölcskének Kiss P. góljával sikerült kiegyenlítenie, így továbbra is kiélezett a küzdelem a tolnai bajnokság 4-6. helyéért. A Dombóvári Futball Club (DFC) jobbára saját nevelésű fiataljai biztató jövőt ígérnek. Csak a múltat, azt lehetne feledni! A 2014-es idény tao-támogatásainak felhasználását, amikor a labda helyett fűnyírótraktorokkal, mosógépekkel, pólókkal, öltözőszekrényekkel, kisbusszal játszott az akkori elnök és pénztárosa vádirat szerint, amely a minap jutott el a jogerős ítéletig. Eszerint a pénztáros még a nagyszülői ház tetőfelújítására is juttatott a közpénzből, az állam és a klub vesztesége összesen mintegy 15 millió forint. Az elkövetőket az első fokkal megegyező tényállással, a vagyonelkobzás mértékén változtatva jogerősen elítélte a törvényszék – információnk szerint kevés sikerrel kecsegtető felülbírálatért fordultak a Kúriához. A közpénzeket kezdettől takargató taomutyi főbűnöse azonban sokak szerint a Fidesz-kormány, és a jogalkotó kormánypárt feje, aki a dombóvári meccs idején békésen főzte a sonkáját valahol a magyar vidéken.

Az érdi sportcég sok száz milliós reklámszerződései miatt nyomoz a rendőrség

Harmincötmillió forintot fizetett az érdi önkormányzat a saját tulajdonában álló sportcégnek, amiért az Érdi Aréna a nevében használta az “Érd” nevet. Az évek során több száz millió forint érkezett a szinte teljesen átláthatatlanul működő Érdi Sport Kft. számlájára reklámszolgáltatás címén az önkormányzattól. A rendőrség csalás miatt nyomoz, így immár három feljelentés alapján legalább két büntetőeljárás folyik az érdi botránycég zűrzavaros szerződési ügyei miatt.

Súlyos korrupciós ügyek és doppingcsalás miatt indulhat eljárás Aján Tamás ellen

A német közszolgálati televízió oknyomozása szerint 5,5 millió dollár tűnt el a Nemzetközi Súlyemelő Szövetségtől. Az ARD dokumentumokra hivatkozva arról számolt be, hogy a súlyemelésben szisztematikus doppingolás folyik az IWF tudtával. Eszerint a 2008 és 2017 között olimpián és világbajnokságon érmes súlyemelők csaknem felét nem ellenőrizték a felkészülési időszakban, edzőtáborban.

A NAV is vizsgálta, miért szerződött a sajtófőnöke cégével a Magyar Tenisz Szövetség

Az Átlátszó birtokában lévő dokumentum szerint a NAV már tavaly vizsgálódott a Magyar Tenisz Szövetségnél és az általa igénybe vett alvállalkozó cégeknél. A sportszövetség elnökét és főtitkárát is nyilatkoztatták arról, hogy miért olyan alvállalkozót vettek igénybe versenyszervezésre, amelynek tulajdonosa a Tenisz Szövetség munkavállalója, sajtófőnöke. Ám akkor az adóellenőrzés mindent rendben talált. A nemzetközi teniszversenyek szervezésére alkalmas teniszközpont előkészítésére a sportszövetség helyett mégis a Vasas Sport Clubot jelölte ki a kormány a botrány miatt.

Fogtechnikai cég fejlesztett taóból sportpályát, a pénz persze eltűnt

A Magyar Liberális Párt költségvetési csalás gyanújával feljelentést tett a hernádi sportpálya fejlesztési beruházásának ügyében, a kivitelezésre szánt TAO-támogatás eltűnése miatt.

Súlyos visszaélést és csalásgyanút talált a „zöld dossziés” Horváth András

A NAV-visszaéléseket tartalmazó zöld dossziéjáról ismerté vált egykori adóhivatali ellenőr Hódmezővásárhelyen dolgozik a közbeszerzések átvizsgálásán. Nem bűnösöket keresnek, hanem azt szeretnék elérni, hogy az uniós és az állami forrásokból kiírt munkákra minél több helyi vállalkozónak esélye lenne. Az immár Márki-Zay Péter vezette városban már a második gyanús ügy bukkant fel, ezúttal a Zöld város program keretében.
Találatok: [97]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>