language

Helyek:

Jász-Nagykun-Szolnok megye highlight_off

Kulcsszavak:

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Leleményes jogcímeken dőlt a pénz az egyházakhoz a járvány alatt

Miközben a veszélyhelyzet miatt a templomok is bezártak, az Orbán-kormány a szokásosnál is lelkesebben szórta a közpénzt az általa kiválasztott egyházaknak. Jutott az állami milliárdokból újabb templomfelújításokra és a lelkészek jövedelemkiegészítésére, valamint számos ingatlan tulajdonjogát is megkaphatták a járvány alatti törvénykezésnek köszönhetően.

Nyerges Zsolt nagylelkű gesztusa másfél milliárdjába kerül a költségvetésnek, évente

Másfél milliárdot ad a kormány Szolnok városának, hogy 2020 júniusáig működtetni tudja azokat a sportklubokat és ingatlanokat, amelyeket a milliárdos Nyerges Zsolt adott át ingyen az önkormányzatnak.

Üresen áll az új miklósi tanuszoda, egyelőre nem lehet használni

Már hónapok óta készen áll, de még az idei tanévkezdésre sem nyitott ki a törökszentmiklósi Horváth András Tanuszoda. A térség országgyűlési képviselője szerint az átadás bürokratikus okok miatt csúszik, de ez szerinte még a héten megoldódik.

Félmilliárdból épül sportcsarnok az 1000 fős község megye II-es csapatának

Az eddig értelmetlennek, túlárazottnak tűnő, költségvetési forrásból megvalósuló sportberuházások közül jó eséllyel a mostani viszi a prímet.

Nagypályás kosárlabdázók, sárvári exrendőrök és pártközeli vállalkozók a szolnoki nagyprojektekben

Szolnokon több olyan beruházás is zajlott az elmúlt években, amely a helyiek nemtetszését váltotta ki. Egyrészt azért, mert egyes esetekben közkedvelt helyszínek és létesítmények is áldozatául estek a projektnek, másrészt azért, mert a szolnokiak egyes beruházások valós okaként nem a deklarált célokat, inkább helyi nagyemberek magánérdekeit sejtik. Annak jártunk utána, igazolja-e bármi is ezt a közvélekedést.
Találatok: [5]  Oldalak:   1