language

Kulcsszavak:

KEHI-vizsgálat highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Kilövési engedély volt Gyárfásra, de már elmúlt

A Hosszú-botrány alatt egyetlen rossz szava nem volt a fideszes vezetésnek Gyárfás Tamásra. Az egész sportágat felkavaró nyilatkozatháború idején támogatással ért fel hallgatás. Az ugyan nem volt titok, hogy a 2017-es vizes világbajnokság szervezése közelebb hozta egymáshoz Orbán Viktort és a Magyar Úszó Szövetség elnökét, a párttagok körében mégis szemet szúrt a jobboldali vezetők semlegessége.

Négy éve robbanhatott volna a Quaestor-botrány

Meglepetésként érte a Fideszt a Quaestor-botrány kitörése? Most kezdték vizsgálni a cég legnagyobb beruházását, a győri ETO Parkot? Hát nem. Az ETO Park ügyében négy éve, 2011 óta folyik a nyomozás, és tele van furcsaságokkal.

Mit értünk el a tárgyalótermekben és jogászkodással 2014-ben? Most kiderül!

Az atlatszo.hu az oknyomozó újságírás és a tényfeltárás mellett évek óta a tárgyalótermekben is küzd a közérdekű adatok nyilvánosságáért és az állam átláthatóságáért. Most sem volt ez másképp. Év végi összefoglalónkban szelektív visszatekintőnket olvashatjátok – szaftos ügyes jogászkodással fűszerezve.

Elúszott milliók? Gyárfást megdöbbentette a KEHI-vizsgálat eredménye

A KEHI számos szabálytalanságot állapított meg az úszószövetség által szervezett tavalyi margitszigeti Eb elszámolásában. A szövetség elnöke még nem kapta meg a KEHI jelentését, a sajtóban közölt részletekkel viszont vitatkozik.
Találatok: [6]  Oldalak:   1