language

Kulcsszavak:

lósport highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Ingyen adja az öthektáros telket a mohácsi önkormányzat a lovardának, szívességből

Szívességi használatra hivatkozva újabb 10 évre ingyen ad egy öthektáros területet egy lovardának a mohácsi önkormányzat. A fideszes polgármester azt mondta: eddig is ingyen adták oda, és a lovasklub a helyiek sportolását szolgálja. A városi ellenzék szerint a klub komoly bevételhez jut a helyiektől, miközben az önkormányzat tekintélyes bevételről mond le.

Elzárták a pénzcsapot a Szerencsejáték Zrt.-nél, de azért jutott 40 millió Bayer Zsolt cégének

Az utóbbi hónapokban szokatlanul kevés, alig 200 millió forint támogatást osztottak szét a Szerencsejáték Zrt. szponzorációs keretéből. A kevésből jutott 40-40 millió Bayer Zsolt és az egykori ATV-vezér cégeinek, illetve a dunakeszi sportegyesületnek is, ahol egykor Szijjártó Péter futsalozott.

Nyolcszázmillióért terveztetnek elit wellnessközpontot a Lázár vezette ménesbirtokra

Golfpályát, kisvasutat, termálvizes központot is építenének a mezőhegyesi mintagazdaság területén, a legmodernebb technikákat vetik be a munka előkészítéséhez.

Vizes vb - Drága építés, feláras bontás

Míg tavasszal azért fizettünk felárat, hogy gyorsan épüljenek az úszó világbajnokság létesítményei, most a rapid bontás miatt adódnak extra kiadások.

A Lázár-fivérekhez, Deutsch testvéréhez, és Németh Szilárdhoz köthető támogatottak a Szerencsejáték Zrt. listáján

Előző cikkeinkben néhány fidesz-közeli donációt vettünk végig, majd a kultúrához kapcsolódó támogatásokból szemezgettünk. Most következzen néhány, a sport, illetve a rendezvényszervezést is érintő szerencsejátékos juttatás. Harmadik rész.

Mészáros Lőrinc tovább hasít

Az év első felében sem tétlenkedett az ország talán legsikeresebb gázszerelője, Mészáros Lőrinc. A miniszterelnök barátja a közelmúltban fociklubot, cégeket és szállodákat vásárolt. Cégeiből több milliárd forintos osztalékot vett fel, egyes számítások szerint 2015-ben naponta csaknem 10 millió forinttal gazdagodott. Ennek alapján a felcsúti selfmade man kéthónapos nyári szabadsága alatt is legalább félmilliárd forinttal lesz gazdagabb.
Találatok: [6]  Oldalak:   1