language

Kulcsszavak:

NER HOTEL highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>

Szállodákba fektet a magyar katolikus egyház, az állam meg pénzeli

A Magyar Katolikus Egyház több egyházmegyéje és rendje indított szállodaberuházást az elmúlt években, méghozzá állami pénzből

A Fülöp család, amely több szálon is összefonódott a Szijjártó-bizniszekkel és a külüggyel

Az egyik testvér 30 évesen, biológusként Szijjártó feleségének titokzatos, milliárdos árbevételű cégét vezeti. A másik testvér Szijjártó kabinetfőnökével házasodott össze, és közös cége van Szijjártó feleségével. A harmadik testvér nemrég kapott külföldi állást a külügytől. A negyedik testvér pedig a családi céget vezeti, amely az elmúlt években több mint 200 millió forint közpénzt kapott, ennek harmadát olyan fejlesztésre költötte, amit azóta sem tudott eladni. Az édesapa pedig 20 évig volt Fertőd polgármestere, egyebek mellett fideszes színekben is.

Már csak egy ugrás, és Orbán Viktor vejének vagyona több lesz 100 milliárd forintnál

Tiborcz István immár Budapest több meghatározó ingatlanfejlesztésében is érdekelt. Mégsem képes még egy falusias városka focipályáját sem úgy pótolni, hogy a fizetnivalót ne az állam állja.

Ömlik Mórahalomra az EU-s pénz, és leginkább a tűzközelben lévőket gazdagítja

Mivel a város szemmel láthatóan gyarapodik, a választópolgárok elnézik, hogy a település vezetői a saját érdekeiket is érvényesítik. Nógrádi Zoltán polgármesternek már kihívója sincs.

Ismerős vállalkozók tűnnek fel a határon túlra fizetett milliárdos támogatások körül

A 2019-es pár száz millió után tavaly már 3,7 milliárd forintot osztott ki különböző határon túli projektek támogatására a Magyar Turisztikai Ügynökség. A kedvezményezettek között magánszállásadók kisebb felújításai mellett itthonról is ismert milliárdosok gigaprojektjei is feltűnnek.

Rogán felesége Sarka Kata párjával beszállt a teniszbizniszbe

A városmajori teniszközpont új üzemeltetője Bessenyei István, a Rogán család főbérlője, a felügyelőbizottságban az edzőnek tanuló miniszterfeleség személyesen is feltűnik.
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>