language

Intézmények:

Penta Industry Ipari Erőműtechnikai Fővállalkozó és Szolgáltató Kft. highlight_off

Kulcsszavak:

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>

El sem számoltak az előzővel, máris beleugrottunk egy újabb vizes világbajnokságba

Emlékeznek arra, amikor kiálltak a budapesti, 2017-es vizes világbajnokság szervezői és fillérre lebontva, szerződéseket megmutatva részletesen beszámoltak arról, mire mennyit költöttek?

2018: a gigantikus sportberuházások éve

Addig bolondította Kisvárdát a Seszták-stadion építője, míg végül kirúgták

A 24.hu információi szerint a képviselőtestület szeptemberben zárt ülésen szavazta meg, hogy azonnali hatállyal megválnak a Penta Industry Kft.-től. Azt is beígérték, hogy súlyos kártérítést követelnek a cégtől.

Megint drágul a kisvárdai stadion, most a szomszédos strand miatt

Kisvárdán legalább 90 százalékos készültségnél sikerült rájönni egy olyan dologra, ami már az első perctől kezdve adott volt.

Rengeteget csúszik és még drágul is Tállaiék sportszállója

Az eredeti tervek szerint már tavaly májusban el kellett volna készülnie a mezőkövesdi sportszállónak, ám sokadik módosítás után 2018. február 28-ra lehet készen a létesítmény. A közbeszerzési hatóság oldalán elérhető hirdetmények alapján azonban nemcsak a projekt van csúszásban, de egyes közreműködő személyek is, hiszen csak most, 2018 január első napjaiban sikerült feladni azokat a hirdetményeket, melyek tavaly áprilisi változtatásról szólnak.

Tovább hízik az állam emlőjén a vizes vb egyik nagy nyertese

Úgy tűnik, tartósan felszálló ágba kerülhet a főképp önkormányzatoknak és nagy állami beruházásokon dolgozó Penta csoport. A Penta Industry Kft. legújabban nettó 139 millió forintos munkát nyert el, ennyiért újíthatja fel a budapesti BOK (volt Syma) csarnok atlétikai pályáját.

Elúszó milliók és határidők a vizes vb után

Nyolcvanmillió felárat fizetett az úszó vb szervezője azért, hogy szeptember 30. helyett 15-ére helyreálljon a rend a Városligetben. Az eredeti határidőt sem sikerül tartani.

Vizes vb - Drága építés, feláras bontás

Míg tavasszal azért fizettünk felárat, hogy gyorsan épüljenek az úszó világbajnokság létesítményei, most a rapid bontás miatt adódnak extra kiadások.
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>