language

Intézmények:

Quaestor Értékpapír Zrt. highlight_off

Kulcsszavak:

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [9]  Oldalak:   1

„Kaptam egy ígéretet a megfelelő helyről”

A Quaestor egykori elnök-vezérigazgatója, a Quaestor-ügy első rendű vádlottja. Az ő története következik.

Itt van Tarsoly vallomása a fociról

A Quaestor vezetőjét 2001-ig egyáltalán nem is érdekelte a foci. A letartóztatásban lévő Tarsoly Csaba a rendőrségen tett vallomásában azt mondta, rábeszélték a győri fociberuházásra, mert a stadionépítés fontos volt a labdarúgó-Európa-bajnokság magyarországi rendezésének tervei miatt.

Quaestor-ügy: teljes a zűrzavar

Egymásnak ellentmondó információk és teljes zűrzavar. Sajtóinformációk szerint már négy éve tudhatta az Orbán-kormány két minisztere, hogy valami nincs rendben a Questor körül.

Négy éve robbanhatott volna a Quaestor-botrány

Meglepetésként érte a Fideszt a Quaestor-botrány kitörése? Most kezdték vizsgálni a cég legnagyobb beruházását, a győri ETO Parkot? Hát nem. Az ETO Park ügyében négy éve, 2011 óta folyik a nyomozás, és tele van furcsaságokkal.

Brückner: elsikálták az ETO Park ügyének vizsgálatát

2010 után érdekes volt, hogy az MFB-nek nem volt elszámoltatása, úgy nézett ki, hogy van valami kontinuitás, de 2011-ben azt lehetett hallani, hogy az ETO Park miatt mégis lesz vizsgálat, de a mai kommunikációból az derül ki, hogy ezt végül elsikálták – ezt Brückner Gergely mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Zdeborszky nem emlékszik a Questor-hitelre

Zdeborszky György, a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) igazgatóságának volt elnöke kedden azt mondta az M1 aktuális tévécsatorna Híradójának, nem emlékszik arra, hogy a pénzintézet 17 milliárd forintos hitelt nyújtott a Questornak 2010 előtt.

Vadai: Orbán emberileg is megbukott

Az ETO Kft és az ETO Park lett ilyen kiemelt gazdálkodó szervezet, de nem tudom, mi alapján, mert nem közgyűjtemény és nem lát el országos közfeladatot sem, és nem is közmű – ezt Vadai Ágnes mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Lázár: 410 millió állami pénz odaveszett

A Földművelésügyi Minisztériumnak 410 millió forintja ragadt bent az egyik brókercégénél, erre vezetett a kormányzati vizsgálat – jelentette be csütörtökön Lázár János. A miniszter szerint a mostani Quaestor-ügyben mégis a legnagyobb felelőssége nem másnak van, mint az MSZP-nek.

A tehetséges Mr. Tarsoly

Nagyravágyó volt! Pénzügyi főiskolás kora óta állandóan üzleti ötleteken járt az agya. Pechjére rossz területeket kedvelt meg, a magyar focit és a hatalmas ingatlanprojekteket. Mindig is túl sok idegen tőkét használt, és óriási csoportja nem teremtett elég értéket. Tíz napja már azt is tudja az ország, hogy a 25 éve működő Quaestor-csoport tilosba tévedt.
Találatok: [9]  Oldalak:   1