language

Kulcsszavak:

szerencsejáték highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [41]  Oldalak:   1 2 3 4 5   >  >>

Kaszinóbiznisz után sportfogadás: a Habony-Garancsi páros lett a Szerencsejáték Zrt. kihívója

Hatalmas lesz a verseny az online sportfogadás százmilliárdos piacán: vége az állami Szerencsejáték Zrt. monopóliumának, mert itt a Vegas Sports. Habony Árpád és Garancsi István cége megkapta az állami engedélyt.

HVG Top 500: osztalékleltár – ilyen az, amikor az oligarchák szerények

Még a NER-oligarchák is megszeppentek kissé a járvány első évében: profitjuk nagyobb részét hagyták benn a cégeikben, és kevesebbet vettek fel belőle osztalékként, mint korábban. De azért persze nem csak maradt, jutott is. HVG Top 500, 6. rész.

Feketepénzekkel csábíthatták át az amatőr focistákat az MLSZ elnökségi tagjának választókörzetében

Egy két évvel ezelőtti Békés megyei büntetőügy vádlottja nyíltan beszélt arról, hogy Kondoros feketén, pénzt kínálva próbált labdarúgókat csábítani a helyi amatőr focicsapathoz. A helyi fideszes képviselő, Dankó Béla az MLSZ elnökségének is tagja.

Perverz privatizáció zajlik a mélyben: adjátok vissza az országunkat!

Százmilliókat játszott el a pénzintézeti vezető

Heti 8–9 millió forintért is fogadott a Tippmixen a Kondorosi Takarékszövetkezet elnök-ügyvezetője, majd a jogutód Békés Takarék volt gazdasági igazgatója. Több százmilliót játszott el, és szenvedélyéhez a pénzt részben az általa vezetett pénzintézet pénztárából biztosította. Nem jogerősen 6 évre ítélte a bíróság.

A Lázár-fivérekhez, Deutsch testvéréhez, és Németh Szilárdhoz köthető támogatottak a Szerencsejáték Zrt. listáján

Előző cikkeinkben néhány fidesz-közeli donációt vettünk végig, majd a kultúrához kapcsolódó támogatásokból szemezgettünk. Most következzen néhány, a sport, illetve a rendezvényszervezést is érintő szerencsejátékos juttatás. Harmadik rész.

Székelyföld és a Századvég is kapott a Szerencsejáték millióiból

A kormányközeli elemzőcég, Deutsch Tamás testvére, a székelyföldi labdarúgás és Fideszhez köthető szervezetek is milliókat kaptak közérdekű támogatásként a lottótársaságtól tavaly.
Találatok: [41]  Oldalak:   1 2 3 4 5   >  >>