language

Kulcsszavak:

támogatás highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [687]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Követhetetlen milliárdok a határon túli fociakadémiáknak: a rendőrség elé kerül az ügy

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda bírálhatja el, történt-e bűncselekmény a határon túli fociakadémiáknak juttatott állami pénzek kapcsán.

Kispest, nagy pénzek. Milliárdokból sikerült bedönteni Puskás Ferenc klubját

Annyira sokba került az államnak a Budapest Honvéd focicsapatának egyre gyengébb szereplése, hogy 2022-ben inkább a tulajdonosokra hagyta az egész pénznyelő projektet.

Élménymedence is lesz az Orbán-hívő fradista püspök stadionjában

Meghívásos közbeszerzési eljárásban hirdette meg a Szeged-Csanádi Egyházmegye azt a fejlesztést, amelynek keretében élménymedencét és hozzá tartozó vízkezelő berendezéseket kell majd a kivitelezőnek építeni Kiss-Rigó László futballarénájában, a szegedi Szent Gellért Fórumban – tudta meg a Narancs.hu.

Szijjártó sógora elárulta, mit terveznek a finn versenypályával

A külgazdasági miniszter testvérének és sógorának cége „állami szerepvállalás” nélkül vásárolta meg a finn KymiRing versenypályát. Észak-Európa és a Baltikum vezető sport- és szórakoztatóipari központját akarják létrehozni.

Szomszédok. Így edzi Csepelt Németh Szilárd

Németh Szilárd csepeli sportbirodalmában van a dél-pesti tankerület irodája, mert állítólag az illetékes önkormányzatok nem biztosítottak erre helyet. Az egykor kormánypárti csepeli kerület­vezetés szerint ez nem igaz. És támogatnák a Csepel SC-t is, ha átlátnák a klub működését.

Szállodákba fektet a magyar katolikus egyház, az állam meg pénzeli

A Magyar Katolikus Egyház több egyházmegyéje és rendje indított szállodaberuházást az elmúlt években, méghozzá állami pénzből

Milliárdos károkozás? Folyik a felszámolás és a nyomozás az orosházi kézilabdaklub ügyében

Az adóhatóság tucatnyi végrehajtási határozata után a Gyulai Törvényszék megindította a felszámolási eljárást a jelentős tartozást felhalmozó Orosházi Férfi Kézilabda Sportegyesület ellen. A NAV elismerte, hogy nyomoz, míg a kézilabda szövetség és a sportállamtitkárság mindent ellenőriz. A követelések és a rendelkezésre álló források köszönőviszonyban sincsenek egymással. Akár milliárdos lehet a károkozás mértéke

Méteres gaz borítja a 20 millióból épült mezőszemerei sportpályát

Hét évvel ezelőtt húszmillió forintos beruházást ígért a Heves megyei Mezőszemere önkormányzata a lakosoknak. A pénzt sportpálya felújítására költötték, ám nem haladt minden a tervek szerint. Az akkori polgármester javaslatára a falu vezetése annak ellenére kifizette a kivitelezőt, hogy nem sikerült végére érni a munkálatoknak. A projekt azóta sem fejeződött be, jelenleg vállig érő gaz és háló nélküli kapuk fogadják az odalátogatókat. Az önkormányzat pedig eléggé ráfizetett a történetre: a Belügyminisztérium egy ellenőrzést követően visszakérte a 20 milliós támogatást, azok kamataival együtt. Videóriport!

Die Presse: Orbán testre szabott közbeszerzésekkel gazdagítja Mészárost, Tiborczot és a többieket

A Nemzeti Együttműködés Rendszere valójában az élet minden területét megszállta, írja az osztrák lap.
Találatok: [687]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>