language

Kulcsszavak:

ügyvédek highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>

Az Eximbank kinyitotta a pénzcsapot: Balásy cégének 320 millió, autóvásárlásra 220 millió jutott

Az atlétikai vb-n is szépen kereső Balásy Gyula egyik vállalkozása kapta az idei év eddigi legnagyobb megrendelését az állami Exim-csoporttól, de sokat költöttek kocsikra is. Szponzorpénzből pedig jutott néhány tízmillió az ATV volt igazgatósági tagjának és a kedvenc állami sportvitorlás cégnek is.

Megint dőlnek a fák: 833 millió forintért terveznek sportakadémiát Mészáros Lőrinc ügyvédjének

A Postás SE új tornasport-akadémiáját még el sem kezdték építeni Zuglóban, de már így is 1,25 milliárd forintba került az adófizetőknek. Egy friss közbeszerzés keretében a tervezésre 833 millió forintot költ az állam, a projekt előkészítésére pedig 418 millió forintot adott korábban. A sporttelep mellett halomban állnak a kivágott fák, amik az egyesület szerint veszélyesek voltak.

Napfényben fürdő üvegkalitkát építenek a Mészáros Lőrinc-közeli sportklubnak

Kiírták a közbeszerzést a Postás Sport Egyesület tornaakadémiájára, a megrendelés alapján pedig egy nagyon modern épület terveit várják a pályázóktól. Az egyesület elnöke Vörös József, a felcsúti mágnás ügyvédje.

Együtt örül Putyin és a győri polip - Borkai ügyvédje pótolhatatlan

Azért kötött pályázat nélkül szerződést a győri egyetem Borkai Zsolt ügyvédjével, mert pótolhatatlan tapasztalattal rendelkezik. A Fidesz győri polgármester-jelöltje pedig együtt örülhet Vlagyimir Putyinnal a judo (cselgáncs) globális fejlődésének.

A jövő aranylábú magyar focistái százmilliókért kapnak felszerelést

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) 220 millió forintos keretszerződést kötött a Dalnoki-Sport Kft-vel mindenféle sportcikkek és felszerelések szállítására az OTP Bozsik-program részére – derül ki az uniós közbeszerzési értesítőben megjelent hirdetményből.

Nagyon furcsán osztják szét a pénzt ezen a pályázaton

Az uniós pénzeknél különösen nagy a lopásveszély, elég kiválasztani a legutolsó olyan pályázatot, aminél szokatlan megoldásokat használtak, és nem akartak válaszolni a sajtó kérdéseire. Ez a Kehop 5.2.12-es milliárdos pályázati csomagja, állami sportlétesítmények energetikai fejlesztése a célja.

Mészáros Lőrinc ügyvédjének volt 20 perce, lett egy 118 éves sportklubja, értékes telekkel

Mészáros Lőrinc ügyvédje délután körülbelül húsz percet eltöltött a zuglói Postás Sport Egyesületnél. Ennyi idő elég volt, hogy egyedüli jelöltként megválasztassa magát elnöknek, majd többek között a Posta egyik képviselőjének kíséretében elhajtott. A küldöttek, akik megszavazták, nem is ismerték őt. Az egyesület eddigi elnöke a közgyűlés előtt lépett vissza. Két hete még arra kért mindenkit, támogassák őt, most arra: Mészáros ügyvédjére szavazzanak.

Majd az Oszi elintézi! - Világi Oszkár portréja

Jogász, politikus, az egykori csehszlovák parlament alelnöke, ma már alapvetően üzletember. Ő vezeti a Slovnaftot, a legnagyobb szlovák vállalatot, a Mol Nyrt. top-vezetésének a tagja, de tulajdonosa az emblematikus dunaszerdahelyi focicsapatnak is. Kelet-Közép-Európában számtalan vállalkozása van, még a nemrégiben nagy port felvert erdélyi sörmanufaktúra, a Csíki Sör mögött is ő bukkan fel. Ha kelet-közép-európai nagyvállalkozókat kell "lecsekkolni", Orbán Viktor, de más kormánytagok is szívesen kérik Oszi segítségét és hallgatják meg előzetesen a véleményét. A leggazdagabb felvidéki magyar ugyanis mindent el tud intézni és mindenkit ismer a „monarchia” területén.

Villámgyorsan elpasszolják a balatoni focipályát a miniszter haverjának

Néhány hete a focipályára bejelentkezett egy vevőjelölt, aki százmillióért vinné a 22 ezer négyzetméteres területet, hogy négycsillagos szállodát építsen rá. Az összeg az önkormányzat értékbecslése alapján jött ki. A titokzatos vállalkozó ajánlata olyannyira meggyőzte Hidvégi József fideszes polgármestert, hogy március 16-án rendkívüli ülésen vitte a képviselők elé az eladást - pontosabban első lépésben még csak a pályáztatást -, és részletes tájékoztatás nélkül át is nyomta a fideszes többség az ügyet a testületen.

A bíróság sem hatja meg Mészáros Lőrincéket, továbbra is titkolják tao-pénzeiket

A Puskás Akadémia továbbra sem adja ki, kiktől kapta és mire költötte a társasági adókedvezmény jóvoltából hozzájuk befolyt milliárdokat. Fellebbeztek, jöhet a másodfok.
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>