language

Kulcsszavak:

üzemeltetés highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [34]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Rárepült a „régmúlt” a főváros vagyonára: újra akcióban Puch, Baja és a Mesterházy-kör

Az MSZP két robotosa, Puch László volt pénztárnok és Baja Ferenc választmányi elnökhelyettes azt próbálja elérni a főpolgármesteri vezetésnél, hogy 2036-ig garantáltan az ő cégük rendelkezzen a budai Vár és a Citadella közötti patinás tabáni teniszteleppel, elitklubbal – tudta meg a Válasz Online. A múlt beköszöntének egyéb jelét is észleltük Budapesten: a néhai SZDSZ Mesterházy Ernője által alapított Future-cégcsoport hirtelen a DK-s portfólióba tartozó Fővárosi Állat- és Növénykert egyik legfőbb beszállítójává avanzsált.

Már a naplófájlok sem segíthetnek tisztábban látni a pécsi önkormányzati cégtől eltűnt merevlemezek ügyében

Informatikai igazságügyi szakértő és egy új tanú meghallgatásával folytatódott az eltűnt merevlemezek ügyében, Vári Attila ellen indított pótmagánvádas eljárás a Szigetvári Járásbíróságon.

Több helyen egyszerre tűntek el adatok: három év alatt sokat romlott a tanúk emlékezete a Vári-ügyben

Újabb tanúk meghallgatásával folytatódott Vári Attila, a Pécsi Sport Nzrt. (PSN) és a vízilabda-szövetség volt vezetője ellen indított pótmagánvádas eljárás a Szigetvári Járásbíróságon.

Eltűnt merevlemezek: a vízilabda-szövetség elnöke nem tett vallomást

Tanúk meghallgatásával érdemben is megkezdődött a Vári Attila ellen, adathordozók és levelezések eltűnése miatt indított pótmagánvádas eljárás a Szigetvári Járásbíróságon.

Merevlemezek tűntek el, bíróság hallgatja meg a vízilabda-szövetség elnökét

Bizonyítási szakaszba lépett a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, Vári Attila ellen indított pótmagánvádas eljárás. A Pécsi Sport Nzrt. korábbi vezetőjét számítógépes merevlemezek eltüntetésével vádolják.

Tatabánya önkormányzata nem vállalja az oda épített sportcsarnok működtetését

A tatabányai közgyűlés nem veszi vagyonkezelésbe az épülő 6000 fős sportcsarnokot, mert nem tudja kigazdálkodni a létesítmény évi egy milliárd forintos fenntartási költségét - erről döntött csütörtök esti ülésén a képviselő-testület.

Ömlöttek a milliárdok a sportcsarnokokra, most meg nem lehet mit kezdeni velük

Odavágott a járvány a sportlétesítményeknek, amelyek most akkor is takarékoskodásra kényszerülnek, ha ezzel valójában pazarolnak. Az állam segíthet, persze további közpénzek kiszórásával.

Fű alatt változtatott a kormány: több TAO mehet stadionüzemeltetésre

Kicsit több mint fél évvel azután módosított a szabályozáson a kormány, hogy kibővítette azt a kört, amire igényelhető TAO-támogatás. Így lényegében egyetlen évadot élt meg az eredeti elképzelés. "A sportcélú ingatlan üzemeltetési költségének aránya a működési kereten belül nem haladhatja meg a 30 százalékot, valamint a jogszabály által meghatározott működési veszteség 80 százalékát." Egy évvel ezelőtt a támogatás felső korlátjaként még a működési veszteség 50 százaléka szerepelt.2019. július 24-étől hatályos, tehát a tavaly nyár elején elfogadott adótörvényeket érintő salátatörvényben "rejthették el" a változtatást.Sportcélú ingatlanonként és támogatási időszakonként az elszámolható költségek 80 százaléka, de legfeljebb 600 millió forint igényelhető a korábbi 300 millió helyett.

Eltűnt 95 millió forint a Szombathelyi Haladás foci csapatát működtető cég törzstőkéjéből

Mindez azután történt, hogy az önkormányzat megszavazta a 150 millió forintos támogatást.
Találatok: [34]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>