language

Kulcsszavak:

üzleti titok highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [6]  Oldalak:   1

A Szombathelyi Törvényszék ítélete szerint ki kell adni a Haladás Sportkomplexum üzleti tervét

Közpénzből épült, közpénzből tartják fenn, a stadiont üzemeltető önkormányzati cég ügyvezetője mégis megtagadta a Transparency International Hungary közérdekű adatigénylését.

Úszóakadémia helyett Nemzeti Öttusa Központ épülhet 2 milliárdból Csillebércen

A jelek szerint valóban elbukta Hosszú Katinka az úttörőtábor helyére tervezett, nevével fémjelzett úszóakadémiát, és a sportberuházásokra átcsoportosított 1,9 milliárdnak az öttusázók örülhetnek.

Kohóban végzi a Duna Aréna lelátóinak egy része

Hulladékként vették meg az úszópalota egyes részeit, erősítette meg az a cég, amelynek a telepére szombaton kamionokkal szállítottak a szerkezetdarabokat. Azt viszont nem árulták el, kivel szerződtek.

Ki kell adni, mi kerül 22 milliárdba az Úszópalotán

Az általunk indított adatkikérési perben a bíróság első fokon arra kötelezte a Market Zrt.-t, hogy adja ki a Dagály Uszodakomplexum költségvetését, számláit, alvállalkozói szerződéseit. A per egy közérdekű adatkikérési sorozat része, aminek során nyilvánosságra hoztuk a Széll Kálmán tér felújításának számláit. Januárban a stadionépítő ZÁÉV Zrt. pere következik. Ott a Puskás Stadion 4 milliárd forintos költségének részleteit szeretnék eltitkolni.

Mit értünk el a tárgyalótermekben és jogászkodással 2014-ben? Most kiderül!

Az atlatszo.hu az oknyomozó újságírás és a tényfeltárás mellett évek óta a tárgyalótermekben is küzd a közérdekű adatok nyilvánosságáért és az állam átláthatóságáért. Most sem volt ez másképp. Év végi összefoglalónkban szelektív visszatekintőnket olvashatjátok – szaftos ügyes jogászkodással fűszerezve.
Találatok: [6]  Oldalak:   1