language

Kulcsszavak:

Helyek:

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Bíróságon szerezné vissza a város a váci fociklubnak adott negyedmilliárdos támogatást

A korábbi kormánypárti városvezetés negyedmilliárdos támogatást szavazott meg a váci focicsapatnak, de mivel semmi nem történt, az ellenzéki többségű városvezetés most bírósági úton szerezné vissza az összeget. Az egyesületet sokáig a fideszes önkormányzati képviselő, Pető Tibor elnökölte, aki jelenleg titkárként dolgozik a clubnál.

Nem árulja el a kormány, melyik az a 77 uszoda, amit megmentettek az állami támogatással

Vajon mennyire azon múlik a támogatások odaítélése, hogy az adott üzemeltető mennyire fekszik jól a kormánynál?

„Semmilyen gazdasági tevékenységet nem végző” cégben tűnt fel a zűrös váci fociügy fideszes főszereplője

Pető Tibor nem tüntette fel céges érdekeltségét a vagyonnyilatkozatában. Érdeklődésünkre azt felelte, a tulajdonrészét már értékesítette, de a nyilvános adatok szerint még résztulajdonosa a cégnek. Közben a városban egy nyolclakásos társasház megépítésével hozták összefüggésbe, és a „váci fociügy” és körülötte sűrűsödik.

„Nem hivatalos összegeket követeltek” – gyanús esetekről beszéltek a váci fociklub korábbi vezetői

Akadályozták a napi működést és egyre több pénzt követeltek – ezt állítják a Vác Városi Labdarúgó Sportegyesületről a Vác FC korábbi vezetői egy önkormányzati bizottsági ülésről készült feljegyzés szerint. Pető Tibor, az egyesület fideszes elnöke és a város korábbi alpolgármestere azt hangoztatta, hogy a stadionfelújítás csak általa valósulhat meg. Mindeközben az egyesület megakadt beruházásairól szóló elszámolásait az EMMI ellenőrzi: az a minisztérium, aminek miniszterhelyettese egyszemélyben a körzet országgyűlési képviselője is. Tovább bonyolódik a „váci fociügy”.

Több mint 200 milliót kér számon a váci önkormányzat a volt fideszes alpolgármester focicsapatán

Elszámolási vitába keveredett Vác önkormányzata a volt fideszes alpolgármester, Pető Tibor vezette sportegyesülettel. A klub több mint kétszáz millió forintot kapott sportberuházásokra, melyek eddig nem valósultak meg. Pető 2018-ban szerepelt abban a kultikus videóban, amelyen az „egyszerűen senkik vagytok, hejj, hejj” rigmust skandálják többen a választás estéjén az ellenzékre célozva. Neve ezenkívül egy korábbi okirathamisítási ügyben is felmerült.

5 milliárdot adnak Orbánék a váci sportcsarnokra

A legfrissebb Magyar Közlönyben jelent meg a kormányhatározat, mely szerint a kormány egyetért a váci multifunkcionális sport- és rendezvénycsarnok. A létesítmény mellé parkolót is kialakítanak majd és összesen 4,968 milliárd forintból fog megvalósulni költségvetési forrásból 2017 és 2019 között.

Közpénzekből adóssághegyek

Fizetésképtelenség miatt végül felszámolásra ítélt projektcégek kísérik egy jól behatárolható üzleti kör működését. Ezúttal Szentgotthárdon nézi tehetetlenül alvállalkozók sora, miként úsznak el tízmillióik a hamarosan elkészülő új kézilabdacsarnokkal.
Találatok: [8]  Oldalak:   1