Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Stadler József [X]
Találatok: [36]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Öt évet kapott Stadler József

Ötéves börtönbüntetést szabott ki a Kecskeméti Törvényszék Stadler Józsefre. Az akasztói vállalkozó három éven át csalt az áfával, több mint 400 millió forintos kárt okozva az államnak.

Adócsalás miatt első fokon ötéves börtönbüntetésre ítélték a 90-es évek vállalkozóikonját, Stadler Józsefet

A kecskeméti bíróság első fokon ötéves börtönbüntetésre ítélte az akasztói maszek stadionról illetve az Utolsó vacsora megszerzéséről elhíresült vállalkozót, Stadler Józsefet, aki a vád szerint 2007 és 2010 között jogtalanul próbált meg adót visszaigényelni, és 420 millióval tartozik a NAV-nak.

Stadler József: Azt mondták, egy napom van hátra

A Bors a nagyfai börtönkórházban találkozott a csalásért elítélt vállalkozóval. Stadler József ugyanis nagybeteg. Tavaly azt mondták neki az orvosok: egy napja van hátra...

Stadler József újra bíróságon

Kecskeméten ül ismét a vádlottak padján Stadler József. Most költségvetési csalás bűntette és magánokirat-hamisítás vétsége miatt folyik eljárás ellene.

Stadler az Orbán családnak is tartozik

A bíróság a napokban megszüntette a börtönben ülő egykori vállalkozó, Stadler József 21 milliárdos adósságot felhalmozó cégét. A hitelezők között van Orbán Viktor édesapjának és öccsének kft.-je is - írja a Bors.

Térképen is látszik az olajosok pénze

Az olajos legendák tovább élnek, az Aranyháromszög az ország leginkább feketéző része. A helyiek szerint ugyan még mindig megy a trükközés, de az olajszőkítés vagy a Kiskőröshöz közeli Akasztóról származó, emblematikus vállalkozó, Stadler József adócsalásainak volumenét meg sem közelítik a mai ügyletek.

Újabb büntetőper kezdődött Stadler József ellen Kecskeméten

Két rendbeli csődbűncselekmény és a számviteli fegyelem két rendbeli megsértésének a vétsége miatt kezdődött büntetőper Stadler József akasztói vállalkozó ellen szerdán a Kecskeméti Városi Bíróságon.

Földesi-Szabó és Stadler továbbra is tartoznak a NAV-nak

Tovább emelkedett az adóhatóságnak tartósan tartozó magánszemélyek és egyéni vállalkozók száma a negyedik negyedévben, a tartósan adós cégek száma ugyanakkor érzékelhetően csökkent - derül ki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapján közzétett adatokból.

Bevonult a börtönbe Stadler József

Bevonult a kecskeméti börtönbe kedd délelőtt Stadler József, akit adócsalásért ítéltek el, november 17-én, 4 év 10 hónapra.
Találatok: [36]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Akták

Stadler stadion

Stadler stadion

A juhászból lett helyi vállalkozót, Stadler Józsefet kétmilliárdos adócsalásért és jogosulatlan áfa-visszaigénylésért 1998 áprilisában ítélte el a bíróság első fokon kilenc évre.
Tocsik-ügy

Tocsik-ügy

Tocsik Márta ellen a Legfőbb Ügyészség 1996-ban indított polgári pert csalás gyanújával, majd az ügyben egy évvel később büntetőeljárási folyamat is megkezdődött. A jogásznő az ÁPV Rt.-vel...
Egymásért Egy-Másért-ügy

Egymásért Egy-Másért-ügy

2007 áprilisában számolt be először róla a sajtó, hogy hat, az Egymásért Egy-Másért Alapítványhoz köthető személyt vettek őrizetbe vám- és áfacsalás gyanújával. A gyanúsítottak a vád szerint...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI