Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Szajlai Mónika [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

A politikusfeleségek is kapnak állami fizetést!

Budapest — Sokszor elég a sikerhez, ha valakinek politikus a párja. Erről tanúskodik Hende Csaba fideszes képviselő, volt honvédelmi miniszter élettársának, Szajlai Mónikának a pályája, akit most elnökségi tagnak választottak a Vas Megyei Kézilabda-szövetségben.

Kezdődik Hende utódjának miniszterjelölti meghallgatása

Tíz órakor kezdődik a lemondott Hende Csaba honvédelmi miniszter utódjának, Simicskó Istvánnak a miniszterjelölti meghallgatása a parlament honvédelmi és rendészeti bizottságában. A volt tárcavezető az Origónak nem kommentálta lemondását. Úgy tudjuk, távozása nem klasszikus lemondás volt.

Államilag finanszírozott románc

Nagy port vert fel pár hónappal ezelőtt az a hír, hogy Szajlai Mónika és Hende Csaba egy párizsi luxushotelben szállt meg közpénzen, történetesen a hölgy születésnapján.

Titkos olasz úton járt Hende Csaba?

öbb százezer forintos eltérések vannak Hende Csaba honvédelmi miniszter sajtóval közölt utazási költségei és a minisztérium adatai között. Egy kétnapos olaszországi utazást is elfelejtett bevallani a tárcavezető.

Negyedmillióért éjszakázott Hende és kolléganője

A titkárságvezetőjével osztozott a párizsi luxusban Hende Csaba honvédelmi miniszter! A minisztérium ugyanis az azóta élettárssá avanzsált Szajlai Mónikának is.
Találatok: [6]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI