Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Szász István [X]
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Megbukott a Jobbik nyomdásza

Már előzetesben van Szász István, a Jobbik nyékládházi szervezetének egykori elnöke. - A C-Pont helyszíni riportja.

Letartóztatták a Jobbik volt vezetőjét

Előzetes letartóztatásba helyezte Szász Istvánt, a Jobbik nyékládházi szervezetének egykori elnökét és társát a Miskolci Járásbíróság. A két férfit dollár és ukrán hrivnya hamisításával is gyanúsítják. Az elkövetők beismerték tettüket.

Dúró Dóra: a Jobbik nem tudott a pénzmosásról

Pénzhamisítás gyanújába keveredett a Jobbik volt nyékládházi elnöke. Több mint 120 millió forint értékű hamis bankjegyet foglalt le a rendőrség egy miskolci nyomdában. A Jobbik elhatárolódik az ügytől.

Volt jobbikos vezető az egyik elfogott pénzhamisító

A Jobbik korábbi helyi elnöke az a férfi, akit egy társával együtt pénzhamisítás miatt vett őrizetbe a rendőrség – tudta meg a Napi Gazdaság.

Volt jobbikos politikust vádolhatnak pénzhamisítással

Két férfi pénzhamisítást tervezett Miskolcon, elfogták őket, ellenük pénzhamisítás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda, és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat - közölte honlapján az Országos Rendőr-főkapitányság vasárnap. A Napi Gazdaság szerint a Jobbik egyik helyi politikusa az a férfi, akit társával együtt őrizetbe vett a rendőrség - a párt ezt nem erősítette meg, csak annyit tettek hozzá, hogy akiről a lap érdeklődött, már nincs a Jobbikban.

Jobbikos politikus a miskolci pénzhamisítási botrány gyanúsítottja!

Nyékládháza—Miskolc — A Jobbik egyik városi elnökét, Sz. Istvánt (59) és Miskolcon nyomdaipari üzemet működtető ismerősét, M. Istvánt (54) gyanúsítják, hogy nagy tételben – mintegy 123 millió forint értékben – hamisított amerikai dollárt és ukrán hrivnyát. A Jobbik a hírre reagálva azt közölte: a férfit 2014-ben kizárták a pártból.
Találatok: [7]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI