Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Szent János Kórház [X]
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>

Havas nem sokallja a bérét

„A közalkalmazotti bértábla lehetőséget ad az egyedi bérezésre, fizetésemet törvényesen kapom” – reagált lapunknak Havas Szófia arra, hogy a Mindennapi.hu megírta, az orvos megközelítőleg nyolcszázezer forintot keres a Szent János kórház III. belgyógyászati osztályán.

Irigylésre méltó Havas fizetése

Majdnem bruttó 800 ezer forintot keres Havas Szófia fővárosi szocialista képviselő szakorvosként a fővárosi Szent János Kórházban azután, hogy az intézmény visszavonta orvos igazgatói megbízását – tudta meg a Magyar Nemzet.

Miért keres ennyit Havas Szófia?

Majdnem 800 ezer forintot keres Havas Szófia fővárosi szocialista képviselő szakorvosként a fővárosi Szent János Kórházban. Orvos kollégái ugyanitt 150-300 ezer forint közötti fizetést kapnak.

Pályázatokkal csaltak a János kórháznál?

Több egészségügyi intézményt is vizsgálnak a rendőrök esetleges visszaélések miatt - tudta meg a Blikk.

Jobb, mint a BKV: Milliós kórházi fizetések - Itt a lista!

A legjobban fizetett fővárosi kórházigazgató bruttó bére 1,7 millió forint havonta - derül ki a Heti Válasz birtokába jutott "bérlistáról". Három kórházi vezető bére is meghaladja a BKV-vezérnek a Budapesti Közlekedési Vállalattól felvett 1,5 millió forintos illetményét.

Sikkasztással vádolják a szocialista képviselőt?

Ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást a Központi Nyomozó Ügyészség többek között jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettének kísérlete és magánokirat-hamisítás miatt a Szent János Kórház ügyében - írta a Magyar Nemzet.

Nyomoznak a János kórház ügyében

Ismeretlen tettes ellen nyomozást folytat az ügyészség a Szent János Kórház ügyében hűtlen kezelés és magánokirat-hamisítás miatt.

Gáz, perek, fegyelmi - az MSZP buktatná a János Kórház igazgatóját

A fővárosi szocialisták ismét megpróbálkoznak a János Kórház igazgatói pályázatának kiírásával, melynek valódi célja Kázmér Tibor, a jelenlegi főigazgató eltávolítása lehet.

Saját kórházának osztott ágyakat Havas Szófia?

Az óbudai polgármester szerint a III. kerületi Szent Margit Kórházban megszüntetett kórházi osztályok ágyai a Szent János Kórházba kerülnének át, ahol a szocialista Havas Szófia az orvosigazgató, aki egyben az ágyszámokról döntő Regionális Egészségügyi Tanács elnöke is.
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI