Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Szentgyörgyi Pál [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

A szerződés arra való, hogy betartsák!

Ingatlanspekuláció vagy inkább többszereplős városfejlesztés áll a szegedi SZVSE-pálya beépítésének a terve mögött? A telket birtokló sportegyesület szakítana a Szeviéppel, amellyel korábban opciós szerződést kötött, a Szeviép viszont több százmilliós kártérítési perrel fenyeget.

Az ellenzék tovább vádolja Botkáékat

Továbbgyűrűzik a tekepálya-botrány Szegeden. Az ügy már a rendőrségi vizsgálati szakasznál tart.

Szegedi Fidesz: startol a korrupciószámláló

A szegedi közgyűlés Fidesz-KDNP-frakciószövetsége a közelmúltban számos olyan problémás ügyre hívta föl a közvélemény figyelmét, melyek Szentgyörgyi Pál gazdasági alpolgármester tevékenységével kapcsolatosak – áll a szövetség keddi közleményében.

A Fidesz lemondatná a szegedi alpolgármestert

Szegeden hasonló konstrukcióban készül együttműködésre a szocialista irányítású önkormányzat Leisztinger Tamás nagyvállalkozó egyik érdekeltségével, mint ahogyan azt a XI. kerület tette Budapesten, szintén Leisztingerékkel együtt.

Leisztinger Tamás - Aqualand, a kiemelt projekt

Pénteken tárgyalja a szegedi önkormányzat az Aqualandprojektet, amelynek kapcsán a helyi ellenzék azzal vádolja a városvezetést, hogy a kiemelt projektre adandó uniós támogatást Leisztinger Tamás cégének akarja átjátszani.

A Kopaszi-gát után töltésen is legény lesz Leisztinger

Régió született! Az Újbuda–Újszeged nagytáj. A végpontokat a Duna–Tisza-csatorna köti össze, amelyben ezúttal nem víz folyik, hanem a kapcsolati tőke áramlik...A kapcsolati tőke pedig sok-sok pénzt is szokott jelenteni. Milliárdokat. Milliárdok megszerzésének jogszerű, bár a jó erkölcsbe ütköző lehetőségét. Vagy éppen törvénytelen vagyonszerzést – lenyúlást, ahogyan manapság mondják.
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Akták

Kopaszi-gát

Kopaszi-gát

A szocialista vezetésű XI. kerületi önkormányzat – 1%-os tulajdoni részesedést megtartva – kö­­­zel másfélmilliárd forintért adta el 2006-ban a Kopaszi-gát és a Lágymányosi-öböl fej­lesz­té­sére...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI