Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Szücs István [X]
Találatok: [10]  Oldalak:   1

A zuglói önkormányzat érdekes kifizetései

A szocialista- szabaddemokrata zuglói önkormányzat, a helyi KDNP-frakció kérésére egy olyan könyvviteli céggel szerződött pénzügyi és jogi szakértői feladatok ellátására, amelynek átmenetileg Seychelles-szigeteki tulajdonosa volt, a jogi szakértést pedig alvállalkozóra bízta, tudta meg a hvg.hu.

Vagyonkezelők a sötétben

Egyre nagyobb divat az önkormányzati cégek egyetlen holdingba tömörítése. De akad példa a darabolásra is. A vagyongazdálkodás így is, úgy is átláthatatlan.

Csak Tóth Csabára lehetett szavazni Zuglóban

Az Index információi szerint a szavazást lebonyolító Tüttő Kata levezető elnök és Bárándy Gergely szerint a szavazás ilyen formában szabályos volt. Bárándy a küldötteknek magyarázatul elmondta, hogy a két lista tartalmilag ugyan megegyezik, formailag nem.

Puccs, aztán földindulás Zuglóban

Hiába próbált dacolni a tagrevíziós kötelezettséggel, hétfőn megbukott a zuglói MSZP elnöke. Szücs István alpolgármester és helyi elnök pozíciót saját emberei roppantották meg...

Zuglói MSZP: elege lett a botrányokból az elnökség több tagjának

Lemondott a Magyar Szocialista Párt (MSZP) zuglói elnökségének öt tagja és az elnök is – tudta meg a hvg.hu. Információink szerint megelégelték a kerületben egymást követő botrányokat, amelyeknek véget akarnak vetni.

Amire telik - Több milliós jutalmak Zugló vezetőinek

Több millió forint jutalmat vettek fel Zugló vezetői – tudta meg a hvg.hu. A polgármester és a két alpolgármester első félévi munkájának jutalmazását a „kiemelkedő teljesítmény” indokolta.
Találatok: [10]  Oldalak:   1

Akták

Zuschlag-ügy

Zuschlag-ügy

Az ügyészség először 2005-ben indított vizsgálatot különböző alapítványok és egyesületek ellen számviteli fegyelem megsértése miatt, 2007-ben pedig már Zuschlag János szocialista parlamenti képviselő,...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI