Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
T. Asztalos Ildikó [X]
Találatok: [47]  Oldalak:   1 2 3 4 5   >  >>

Egy vádlott ítéletét súlyosbították az SZDSZ-es csalás ügyében

A Fővárosi Bíróság másodfokon egy esetben súlyosbította, egyben enyhítette a 2007-es SZDSZ-elnökválasztáson történt csalás ügyében hozott elsőfokú ítéletet.

Fellebbez a hamis szavazás miatt elítélt SZDSZ-es politikus

Fellebbezett az őt elmarasztaló elsőfokú bírósági ítélet ellen T. Asztalos Ildikó, az SZDSZ korábbi Borsod megyei elnöke - írta csütörtöki számában az Észak-Magyarország.

Hét elítélt szabad demokrata

Még egy kicsit mozog az SZDSZ parlamenti frakciója Hét embert ítélt el első fokon tegnap a Budai Központi Kerületi Bíróság magánokirat-hamisításért, az SZDSZ álküldöttbotránya kapcsán.

Elsőfokon elítélték az SZDSZ-közgyűlés szavazathamísítóit

Hét vádlottat ítélt el első fokon a 2007-es szabad demokrata elnökválasztáson leadott hamis szavazatok miatt a Budai Központi Kerületi Bíróság.

SZDSZ-per: "miért nem kérdezik meg Kóka Jánost, Fodor Gábort?"

Több vádlott is azt vallotta, hogy "bevett gyakorlat", "nyílt titok" volt az álszavazás az SZDSZ küldöttgyűlésén; a párt 2007 márciusi tisztújító küldöttgyűlésén történtek miatt indult büntetőper szerdán kezdődött a Budai Központi Kerületi Bíróságon.

Az ügyészség vádat emelt az SZDSZ-es fantomküldöttek ügyében

Magánokirat-hamisítás miatt vádat emelt az ügyészség az SZDSZ volt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke, T. Asztalos Ildikó és hét társa ellen a párt 2007-es tisztújításán történt visszaélések kapcsán.

Per kezdődik az SZDSZ tisztújítása után

Vádat emeltek az SZDSZ 2007-es tisztújításának ügyében. A XI. és a XXII. kerületi ügyészség magánokirat-hamisítás vétségével gyanúsítja T. A. Ildikót és hét társát.

Magánokirat hamisítás miatt vádat emelt az ügyészség T. Asztalos Ildikó és hét társa ellen

Magánokirat-hamisítás miatt vádat emelt az ügyészség az SZDSZ volt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke, T. Asztalos Ildikó és hét társa ellen, a párt 2007-es tisztújításán történt visszaélések kapcsán.

A magyar politika mélységei: Zuschlag és az álküldöttek

Az InfoRádió 2008 belpolitikai eseményeiről szóló összeállításának második részében a kis pártok belharcait, a gazdasági válság hatásait és több belpolitikai botrányt tekint át.

Rendőrök az SZDSZ álküldöttei nyomában

Eddig hét embert gyanúsítottak meg azzal összefüggésben, hogy az SZDSZ 2007. márciusi tisztújító küldöttgyűlésén mások aláírását hamisították a bíróságnak leadott jelenléti ívre.
Találatok: [47]  Oldalak:   1 2 3 4 5   >  >>

Akták

Zuschlag-ügy

Zuschlag-ügy

Az ügyészség először 2005-ben indított vizsgálatot különböző alapítványok és egyesületek ellen számviteli fegyelem megsértése miatt, 2007-ben pedig már Zuschlag János szocialista parlamenti képviselő,...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI