Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Tanárki Gábor [X]
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Móri ingatlanügy: első fokon felmentették a polgármestert és a volt jegyzőt

Pénteki tárgyalásán a Székesfehérvári Városi Bíróság felmentette a hűtlen kezelés vádja alól Fenyves Pétert, Mór fideszes polgármesterét, valamint a város egykori jegyzőjét, akit bűnsegédlettel vádoltak.

A fideszes móri polgármester elárulja magát...

Mór fideszes polgármestere, Fenyves Péter és a jegyző, dr. Tanárki Gábor beszélgetése a "földügyletről". Érintett lehet a székesfehérvári főügyész-helyettes is?

Politikai vihart keltett a mikrofonbotrány Móron

Hivatalvesztés várhat Tanárki Gáborra, Mór jegyzőjére egy telekügylet miatt. Az eset legújabb fejleménye: kettészakadt az eddig a Fidesszel közös frakcióban működő Mór Város Jövőjéért Egyesület.

A móri jegyző esete a mikrofonnal

Egy idő előtt bekapcsolt mikrofon, egy ideges tisztviselő és egy összegszerűségében nem túl jelentős ingatlanügy elegendőnek bizonyult ahhoz, hogy Móron a város vezetőinek tisztességét megkérdőjelező botrány alakuljon ki.

Folytatódik a móri botrány: "elintézem, hogy közös cellába kerüljünk"

A STOP birtokába került a móri augusztus 29-ei ülése jegyzőkönyvének teljes leirata. A grémium akkor tárgyalta egy 10 hektáros földterület értékesítésének körülményeit.

Mór csaknem "megtette kötelességét"

"Pártszolgálat" ellentételezését sejtik Móron egy önkormányzati tulajdonban lévő ingatlan áron aluli értékesítése mögött. Idén májusban a város képviselő-testülete arról döntött, hogy Flacsker János vehet meg egy külterületi földterületet.

Védi az ingatlanüzletet a móri polgármester

A móri polgármester szerint nem érte kár a települést egy ingatlan eladásának kapcsán, az eladás ügyét mégis vizsgálja az ügyészség. A telekértékesítésről az ATV nyilvánosságra hozott egy hangfelvételt, melyen a jegyző azt mondta, hogy a földet bagóért adták el.

Hangfelvételen a móri ingatlan-mutyi

A móri polgármester és a jegyző közötti, egy móri ingatlan értékesítésének körülményeiről szóló beszélgetésről készült hangfelvételt tett közzé az ATV Friderikusz Most című műsora hétfőn este.

"Benne vagyunk a lekvárban"

Egy móri ingatlan értékesítésének körülményeiről szóló, a város polgármestere és jegyzője közötti beszélgetést rögzítő hangfelvételt tett közzé az ATV Friderikusz Most című műsora hétfőn este.
Találatok: [9]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI