Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Tatai Honvéd Atlétikai Club [X]
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Rövidesen indul a tatai MSZP-s kiskirály pere

Október 5-én kezdődik Orbán Istvánnak, a tatai edzőtábor korábbi igazgatójának, az MSZP volt Komárom-Esztergom megyei alelnökének büntetőpere Tatabányán, a megyei bíróságon – értesült lapunk.

Wieszt kilép, de marad

Nemcsak felfüggesztette párttagságát a korrupciógyanús ügybe keveredett szocialista Wieszt János, hanem kilép a Fővárosi Közgyűlés és a XI. kerületi képviselő-testület MSZP-frakciójából is. Önkormányzati képviselői mandátumáról és az általa viselt tisztségekről ugyanakkor nem mond le.

Ötvenmilliós károkozás a Tatai Edzőtáborban - kész a vádirat

Hét feltételezett elkövetővel szemben megszüntette a nyomozást a Komárom-Esztergom megyei Főügyészség a Tatai Edzőtáborban tapasztalt visszaélések, gazdasági bűncselekmények ügyében.

Számviteli bűncselekmény gyanúja Tatán

A számvitel rendje megsértésének bűncselekménye gyanújában nyomoz a Komárom-Esztergom Megyei Rendőrkapitányság a Tatai Honvéd Atlétikai Club (THAC) sportlétesítményének eladása, illetve a klub létesítményeinek felújítása ügyében – mondta el a Magyar Hírlapnak Miskolczi Ivett, a megyei főügyészség szóvivője.

Orbán lemondott

A közelmúltban szabadlábra helyezett, többek között sikkasztással gyanúsított tatai önkormányzati képviselő és edzőtábor-igazgató, Orbán István kedden lemondott mandátumáról.

Orbán után a sportegyesületi elnök is gyanúsított lett

Gyanúsítottként hallgatták ki Komáromi Lajost, a Tatai Honvéd Atlétikai Club elnökét az edzőtábor igazgatója, Orbán István ellen folyó rendőrségi vizsgálat kapcsán.
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Akták

Dögei polgármester vesztegetési ügye

Dögei polgármester vesztegetési ügye

Az ügyről szóló esettanulmány itt olvasható.   Támogass minket, hogy a korrupciós ügyek ne tűnjenek el a süllyesztőben! ▶︎ Adományozz átutalással, vagy PayPalon: k-monitor.hu/tamogatas...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI