Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Terézvárosi Közterület-felügyelet [X]
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>

Vádemelés 8 korrupt kerékbilincselő ellen

A Budapesti Nyomozó Ügyészség vádat emelt F. Kálmán, a Terézvárosi Közterület-felügyelet volt vezetője és további 7 társa ellen vezető beosztású hivatalos személy által hivatali helyzetével visszaélve, üzletszerűen elkövetett vesztegetés bűntette és hivatali visszaélés bűntette miatt.

Kerékbilincses gyanúsítások

Wertán Zsolt (KDNP) előterjesztésben kezdeményezi a csütörtöki képviselő-testületi ülésen a gyanúsított jegyzővel szembeni fegyelmi megindítását és felfüggesztését a VI. kerületi önkormányzatnál.

Terézvárosi kerékbilincs-botrány: jegyző és alpolgármester a gyanúsítottak között

Felbujtóként elkövetett hivatali visszaéléssel gyanúsította meg az ügyészség a terézvárosi jegyzőt és az egyik alpolgármestert a kerékbilincsek fizetés nélküli leszerelése miatt folyó eljárásban.

Kerékbilincs-ügy: gyanúsítottként hallgatták ki a Centrum Kft. helyettes vezetőjét

Dudás Gábor - akit a közleményben csak "D. Gábornak" neveznek - augusztus 10-én reggel 8 órakor 215 ezer forintot adott át a Centrum Parkoló Kft.

A Centrum egészét is vizsgálhatják a terézvárosi kerékbilincselési ügy miatt

A Centrum Kft. teljes ténykedésére kiterjedhet a VI. kerület közterület-felügyeletének vezetője elleni nyomozás. Farkas Kálmánt a rendőrség szerint a kft. jelentős kenőpénzzel biztatta minél több kerékbilincselésre.

Nyomoznak-e a Centrum után?

Az ügyészség tájékoztatásából arra lehet következtetni, hogy a Centrum Parkoló Rendszer Kft. vesztegethette meg a VI. kerületi közterület-felügyelet vezetőjét, hogy a hatóság tegyen minél több kerékbilincset az autókra - mondta az InfoRádió által megkérdezett ügyvéd.

Korrupt főfelügyelőt fogtak Terézvárosban

Újabb korrupt főfelügyelőt értek tetten a rendőrök, ezúttal a Terézvárosi Közterület-felügyelet vezetőjét, Farkas Kálmánt vették őrizetbe a rendőrök, a gyanú szerint 2008-ban és 2009-ben havonta 500–800 ezer forintot kapott azért, hogy kerékbilincselésre ösztönözze a VI. kerületi közterület-felügyelőket.

Vesztegetésen érték a közterület-felügyelet vezetőjét

Vezető beosztású, hivatalos személy által kötelességszegéssel elkövetett vesztegetéssel gyanúsítja a Budapesti Nyomozó Ügyészség a terézvárosi kerületi közterület-felügyelet vezetőjét; a férfi előzetes letartóztatásáról szerdán dönt a bíróság.
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI