Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Tisztelet Társasága [X]
Találatok: [16]  Oldalak:   1 2   >  >>

Olajosok a Tisztelet Társasága mögött

Energolos felügyelőbizottsági tag, klubpetrolos igazgató - olajos üzleti múltú vállalkozók bábáskodtak az MDF-et kis híján padlóra küldő Tisztelet Társasága alapításánál.

Vas kilépett, megszűnik az MDF-frakció

Vas János engedett a Tisztelet Társasága felszólításának, és kétnapos gondolkodás után bejelentette a házelnöknek, hogy a jövőben MDF-es helyett független képviselőként akar részt venni a parlament munkájában.

Dávid Ibolya: sajnáljuk, de félni nem fogunk!

A Magyar Demokrata Fórum elnöke megdöbbenéssel és sajnálattal veszi tudomásul, hogy Vas János - engedve a külső nyomásnak - kilépett a párt parlamenti frakciójából - írta az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében Dávid Ibolya.

Szakított a Tisztelet Társasága az MDF-fel

Mindenkit meglepett az a szerdai bejelentés, hogy megszakította az együttműködést az MDF-fel a Schmuck Andor féle Tisztelet Társasága.

Ingoványos talajon

Parkolót építene a dunakeszi Auchan bevásárlóközpont egy értékes lápterületre, melynek védettségét furcsa körülmények között törölte Vas János, a nemzeti park egykori igazgatója, aki ma - a Tisztelet Társasága küldötteként - az MDF országgyűlési képviselője.

"Nem szerződtünk Schmuck Andorral"

Az MDF alelnöke tagadta, hogy bérbe adták volna a párt listás helyeinek egyharmadát.

Az MDF elpasszolta saját listás helyeinek egyharmadát

Az MDF két évvel a következő országgyűlési választások hivatalos időpontja előtt túladott saját listás helyeinek harmadán.

Spekulatív volt a bábolnai földügy

Egyértelműen bizonyítható, hogy a bábolnai önkormányzat kérésére kiírt állami földértékesítés, melynek révén magánszemélyekhez jutott szántóföld, spekulatív volt – mondta ki a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet ellenőrző bizottsága hétfői rendkívüli ülésén.

Juszt titokban bevette Schmuckot

Neve sosem szerepelt a stáblistán, mégis valóságos szerkesztőként működik közre Juszt László műsorában a Tisztelet Társasága szellemi atyja, Schmuck Andor.

Újabb gyanús földügy - Állami birtokokkal ügyeskedik Bábolna MSZP-s polgármestere?

Ingatlanmaffia által alkalmazott módszerekkel játszottak át Bábolnán 240,7 hektárnyi állami földet vállalkozók kezére – állítja a lapunknak nyilatkozó Budai Gyula, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (Magosz) szövetségi igazgatója.
Találatok: [16]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Kopaszi-gát

Kopaszi-gát

A szocialista vezetésű XI. kerületi önkormányzat – 1%-os tulajdoni részesedést megtartva – kö­­­zel másfélmilliárd forintért adta el 2006-ban a Kopaszi-gát és a Lágymányosi-öböl fej­lesz­té­sére...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI