Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Toma-Bau Zrt. [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Juhász villaépítői megbízható partnerek

Juhász Ferenc MSZP-elnökhelyettes egykori rózsadombi, több mint kétszáz négyzetméteres szolgálati lakását is a Toma-Bau Zrt. újította fel, a politikus honvédelmi minisztersége idején – tudta meg lapunk.

Toma-Bau ügy: Szekeres bízik a főtisztekben

Egyelőre nem kívánja tájékoztatni a nyilvánosságot a honvédelmi tárca a Toma-Bau Zrt. megbízásairól, az "információgyűjtés" még nem zárult le. A Magyar Nemzet időközben arról írt, hogy a cég kétszázmilliós vissza nem térítendő támogatást kapott a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségtől.

Uniós pénzt kaptak a miniszteri villa felújítói

Szállodaépítésre kapott közel kétszázmillió forintot az a cég, amely Juhász Ferenc volt honvédelmi miniszter villáját is felújította.

Főtiszteknél is jártak Juhász villaépítői

Juhász Ferenc MSZP-elnökhelyettes honvédelmi minisztersége idején már bevett gyakorlat lehetett, hogy a Honvédelmi Minisztériumtól százmilliókat kapott Toma-Bau Zrt. „csökkentett munkabérért” újította föl magas rangú honvédségi vezetők magáningatlanait, hasonlóan Juhász villájához.

Felújított lakás-felújítási ügy

Ismét napirendre került Juhász Ferenc volt honvédelmi miniszter, az MSZP elnökhelyettesének lakásügye.

Gyanús házfelújítás Juhásznál?

Magyarázkodásra kényszerítheti Juhász Ferencet, az MSZP elnökhelyettesét a Magyar Nemzet mai írása. A lap állítja: gyanús körülmények között újították fel a politikus XII. kerületi villáját.
Találatok: [6]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI