Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Torgyán József [X]
Találatok: [75]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8   >  >>

Torgyán József 80 éves lett

Nyolcvan éve, 1932. november 16-án született Torgyán József, a '90-es évek egyik legmeghatározóbb politikusa. Neki köszönhetjük a rendszerváltás utáni magyar politika legviccesebb mondatait és a legszürreálisabb akcióit.

Újabb állami milliárdok repülnek?

A Malév közgyűlésén valószínűleg újabb hitelhez jut a csődközeli helyzetben lévő légitársaság. Számvetés az okokról és a következményekről. Második rész.

Kitálal a volt államtitkár: Orbán Viktor mindenről tudott?

Koncepciós per zajlott ellenem, melyben számos tanú hamisan vallott, a bizonyítékokat preparálták. Orbán Viktor törvényt sértett, amikor nem állított fel egy kormányzati vizsgálóbizottságot.

Csak nálunk: Exkluzív interjú Szabadi Bélával mindenről! I.

Szabadi Béla, a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium volt politikai államtitkára válaszolt kérdéseinkre. A cikksorozat első részében a Fradi reklámszerződéseikről, a hivatali visszaélésről, a perről és az antiszemitizmus vádjáról beszéltünk.

Orbánt és Torgyánt szembesítik Szabadi perében?

Orbán Viktor és Torgyán József tanúkénti meghallgatását is kérte Szabadi Béla ügyvédje a másodfokú büntetőper első napján, csütörtökön; a Fővárosi Ítélőtábla várhatóan jövő héten dönt a bizonyítási indítványokról.
Találatok: [75]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8   >  >>

Akták

Millenáris Kht. (akta)

Millenáris Kht. (akta)

A Millenárishoz és beszállítóihoz az 1998-2002-es kormányciklus egyik emblematikus korrupciós ügye kötődik, az "országimázs-mutyi". 2003 nyarán a Fővárosi Főügyészség bűncselekmény hiányában megszüntette a...

Személyek

Intézmények

Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI