Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Személyek:
Tóth Viktor [X]
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>

A bíróság elrendelte a Hír TV-s újságíró elővezetését

Rendőrök fogják elővezetni Kisberk Szabolcs vádlottat, a HírTv riporterét arra a tárgyalásra, amelyet Tóth Viktor, dr. Veres János pénzügyminiszter korábbi kampányfőnöke kezdeményezett az őt választási csalás gyanújába keverő Kisberk Szabolcs „elismert tényfeltáró újságíró” ellen - közli Veres az mszp.hu oldalon.

Százezreket vittek a cigánysorra a pártok

Megkapták a pénzt, aztán meg kellett esküdniük a gyerek életére, hogy odaszavaznak, ahova mondták nekik.

Bizonyított a fideszes voksvásárlás

Valóban elítélték szavazatvásárlás miatt azt a nyírbogáti férfit, aki Simon Miklós fideszes képviselőnek segített a 2002-es kampányban.

Választási csalással vádolják a Fideszt

Választási csalással vádolt egy fideszes képviselőt egykori kampánystábjának tagja az egyik nyíregyházi városi televízió felvételén.

Tovább tart a népszavazási titkolózás a Nyírségben

Egymásnak ellentmondó és egymással vitatkozó roma önkormányzati vezetők keresik a választ arra, ki állhat a Hír Televízió által gerjesztett szavazatvásárlási botrány középpontjában.

Egy tévés oknyomozás hatásai

A Hír Tv szerint mégis Tejfel László, a nyírbogáti kisebbségi önkormányzat elnöke telefonált álnéven Veres János pénzügyminiszter nyírbátori kampányfőnökének, Tóth Viktornak.

Oknyomozó riport áll a nyírbátori "szavazatvásárlás" mögött?

Nyomozást rendelt el a népszavazással kapcsolatos, Nyírbátor környéki voksvásárlásra utaló telefonok ügyében a rendőrség - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője szombaton...

Feljelentik a Hír tévét

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyeiek becsületes emberek - mondta Veres János pénzügyminiszter hétfőn a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában annak kapcsán, hogy felmerült: ottani cigány önkormányzati képviselőket kerestek meg telefonon, hogy pénzért tartsák otthon a népszavazástól a helyi romákat, illetve buzdítsák őket "nem" szavazatra.

Szabolcsi telefontrükk - álnéven romavoks

A Hír TV egyik munkatársa Tóth Viktornak, Veres János pénzügyminiszter nyírbátori kampányfőnökének nevében hívott föl több szabolcsi roma vezetőt, s arról érdeklődött tőlük, hogy a március 9-i népszavazáson mennyiért lehetne megvenni a voksukat.

Manipuláció a szavazatvásárlási ügy

Manipuláció és lejáratás. Így foglalta össze Kolompár Orbán roma vezető a Hír Tv által közölt hangfelvételek célját, melyek egy állítólagos szabolcsi szavazatvásárlásról szóltak.
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI