Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
traffipax [X]
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Rendőrök manipulálták a traffipax-fotót?

Panaszt tett a Szombathelyi Nyomozó Ügyészségen egy férfi, mert szerinte a rendőrök manipulált, hamis traffipax-képek alapján büntették meg gyorshajtás miatt.

A traffipaxtenderen is a Hagyó ajánlásával induló cégek nyertek?

A budapesti forgalomirányító központ korszerűsítésén erőteljes "hagyói háttérrel" pályázó és nyertesként kihozott két cég korábban − Draskovics Tibor minisztersége idején − az Országos Rendőr-főkapitányság által kiírt traffipax-tenderen is győztesként került volna ki, ha a rendőrség "le nem fújja" az egyébként is botrányos pályázatot − tudta meg a HavariaPress.

Pintér cége hazárdírozott a traffipax-tenderen, és mindent vesztett

Pintér Sándor cége, bár elnyert egy másfél milliárdos részt az ORFK traffipax-beszerzési tenderén, megtorpedózta két másik cég szerződéskötését a Közbeszerzési Döntőbizottságnál bepanaszolva a rendőrséget.

A Getronics javára döntött a Közbeszerzési Döntőbizottság

Az Országos Rendőr-főkapitányságnak (ORFK) a Getronics Magyarország Kft.-t kellett volna kihirdetnie nyertesként a traffipax tenderen háromból két (a közép-, és kelet-magyarországi) régióban a Közbeszerzési Döntőbizottság határozata szerint.

Magántraffipax: kizárható a korrupció?

A gépek minden fényképkészítés után sms-t küldenek majd az ORFK szerverére. Ha csak egy esetben is előfordul, hogy üzenet van, de fotó nincs, akkor a rendőrség az adott blokkban továbbított összes felvételt visszaküldi a készítőnek. Ha ez többször előfordul, akkor felbontják a szerződést az üzemeltetővel.

Rendőrség: korrupciómentesnek kell lennie a magántraffipaxozásnak

Ki kell zárni a korrupció összes lehetőségét a nem a rendőrség által üzemeltetett sebességmérők működtetéséből - hangzott el csütörtökön a de JURE jogászmagazin által szervezett országos közlekedésbiztonsági konferencián Budapesten.

MDF: a kormány vonja vissza a traffipax-rendeletet

A párt szerint a magáncégek bevonása erre a területre a korrupció melegágya lesz - közölte Hock Zoltán

Traffipax-fotókat törölt két orosházi rendőr - elbocsátották őket

Megszüntették két rendőrjárőr szolgálati viszonyát, miután felmerült, hogy több mint harminc esetben töröltek ki sebességellenőrzések során készített felvételeket a rendszerből.
Találatok: [8]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI