Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
TriGránit Rt. [X]
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Bankot robbantottak

Az ügyletben nem értékesített projektekből a korábbinál is eredményesebb vállalat formálódhat Demján és Csányi Sándor tulajdonában.

Simicska kiszállt a felcsúti fociból

A felcsúti labdarúgó-akadémia támogatóinak harmada hirtelen eltűnt a szponzorfalról. A Simicska-cégek és Demján Sándor is hátat fordított a sportszervezetnek.

Demján küzd a beruházásaiért

Nekiment a kormány a magánbefektetők és az állam együttműködésében (PPP) végrehajtott beruházási konstrukcióknak. Kivétel nélkül mindről az az álláspont alakult ki a fejlesztési tárcánál, hogy az állam számára károsak, csak a magánbefektetőnek termelnek hasznot, ezért feltétlenül meg kell szüntetni az ilyen jellegű kooperációkat.

Moszkvai mutyi: az oroszoknak kezd összeállni a kép?

"Kit támad és kit zsarol Moszkvában a magyar kormány?" címmel a moszkvai magyar kereskedelmi kirendeltség eladásával foglalkozik a Regnum orosz hírportál.

Híd formájú pláza Finta József gyaloghídja

Ingatlanbefektetői érvekkel tudták csak magyarázni a Széchenyi terv keretében megépülő dunai gyaloghidat építészeti szakértőink.Lágymányos mellett inkább csak az szól, hogy ezzel némi figyelmet irányíthatnak a Fidesszel jó kapcsolatokat ápoló Demján Sándor ott épülő városközpontjára.

Bátran sunyít az állam

Törvények felett állónak gondolhatja magát számos állami szervezet és önkormányzat, amikor a jogszabályokra fittyet hányva tart vissza közérdekű adatokat. Megtehetik, hiszen ha a bíróságon végül ki is derül, hogy nem a törvénynek megfelelően jártak el, felelősségre úgysem vonnak senkit.
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Akták

Orbán-Simicska háború

Orbán-Simicska háború

Simicska Lajos, Orbán ismert egyetemi szobatársa és barátja, a Fidesz gazdasági háttérembere hatalmas cégbirodalma révén, leginkább különböző állami megrendelésekből tett szert milliárdos...
Takarékszövetkezeti integráció

Takarékszövetkezeti integráció

A takarékszövetkezeti szektor átalakítását a szövetkezeti hitelintézetek integrációjáról és egyes gazdasági tárgyú jogszabályok módosításáról szóló 2013. évi CXXXV. tv. alapozta meg....
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI