Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Tűzoltóság [X]
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Kezdődik V. Lászlóék pere a legszigorúbb minősítéssel

A vesztegetéssel vádolt V. László perében a vádlottak között van rendőr, tűzoltó és pénzügyőr, a vádirat titkosított adatokat tartalmaz, emiatt a sajtó nem lehet jelen.

Katonai tanács vizsgálja a gyanús nyelvvizsgákat

A Fővárosi Törvényszék Katonai Tanácsához kerül a nyelvvizsga-bizonyítványok vesztegetéssel történő megszerzésének ügye - közölte a Budapest Környéki Törvényszék sajtószóvivője szerdán az MTI-vel.

Nyelvvizsgabotrány: ezer gyanúsított közül negyven ellen emeltek vádat

Rengeteg rendőr, tűzoltó, börtönőr és pénzügyőr, de élsportolók is igénybe vették annak a nyelvvizsgamaffiának a szolgáltatásait, akik ellen most emeltek vádat.

Vádat emeltek Vizoviczki ügyeiben 331 bűncselekmény miatt

Vádat emelt a Központi Nyomozó Főügyészség a rendőrségi vesztegetési botrány során ismertté vált Vizoviczki László ügyeiben - derül ki a főügyész csütörtöki közleményéből. Keresztes Imre azt írta, "az ügyészség 53 vádlottal szemben két vádiratot nyújtott be V. László és társai ügyeiben".

Zsebre dolgoztak a tűzoltók

Két tűzoltó ellen emelt vádat vesztegetés miatt a Központi Nyomozó Főügyészség. A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság állományába tartozó tiszt és nyugállományú társa 2012-ben egymillió forintot kért egy vállalkozótól, hogy az általa épített társasház megkapja a szakhatósági engedélyt - közölte az M1 Híradója.

Revizor vizsgálódik a fővárosi tűzoltóknál

Cáfolja a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság azokat a híreket, hogy lényegesen a piaci ár felett újíttatták fel laktanyáik vizes helyiségeit. A testületet felügyelő fővárosi önkormányzat revizort rendelt ki a testület gazdálkodásának vizsgálatára.

Vesztegetéssel gyanúsítanak egy tűzoltót

Vesztegetés gyanúja miatt tartóztattak le egy tűzoltót Kazincbarcikán. A helyi tűzoltóság osztályvezetője két millió forintot kért egy vállalkozótól azért, hogy elintézzen egy tűzbiztonsági engedélyezést.
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Rendőri korrupció 2012

Rendőri korrupció 2012

A rendőrségi korrupciós ügy 2012. június 1-jén robbant ki, amikor Vizoviczki Lászlóval, számtalan budapesti szórakozóhely tulajdonosával és egyik emberével együtt őrizetbe vették Kalmár Tamást,...
Vizoviczki diszkóbirodalma

Vizoviczki diszkóbirodalma

2012 közepén tartóztatta le Vizoviczki László vállalkozót magas rangú rendőri vezetőkkel együtt a Központi Nyomozó Főügyészség a Nemzeti Védelmi Szolgálat, a Terrorelhárító Központ, a Készenléti...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI