Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
UEFA [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

„Itt majdnem mindenki csalja a futballt” – interjú Dénes Ferenccel

A TAO-rendszer elhibázott, a focihoz teli stadionok kellenek, viszont a magyarországi stadionépítések nem Orbán megalomániájának eredményei – véli Dénes Ferenc sportközgazdász.

Perrel fenyeget a korrupcióval vádolt Platini

Határozottan visszautasította a vádakat Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke, akit azzal gyanúsított meg a France Football című francia magazin, hogy Nicolas Sarkozy akkori államfő utasítására szavazott Katarra a 2022-es világbajnokság házigazdájának kiválasztásakor.

Az UEFA nem talált bundára utaló jeleket a Lyon 7-1-es zágrábi győzelmében

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) nem talált illegális fogadásokra utaló jeleket a szerdai Dinamo Zagreb-Olympique Lyon Bajnokok Ligája-mérkőzés után, amelyet a francia csapat 7-1-re nyert meg, és ezzel bejutott a legjobb 16 közé. Egy francia fogadási iroda ugyanakkor vizsgálatot indított a meccsről.

Budapest "nagy tehetsége" is a bundával gyanúsított focibírók között van

Egyiküket Budapest egyik legjobb bírójának tartották, és társainál is inkább csak a stílussal voltak problémák - mondták az [origo] által megkérdezett ismerősök, kollégák és családtagok a bundázással gyanúsított négy játékvezetőről. A beszámolók alapján a bírókon nem látszott, hogy felvetné őket a pénz, és a viselkedésük sem változott meg a februárban kirobbant antalyai botrány óta.

A futball sötétebb arca

A német futballszövetség korábbi elnöke, Gerhard Mayer-Vorfelder szerint el kell halasztani a 2018-as és a 2022-es világbajnoki helyszín kijelölésének időpontját a közelmúltban napvilágra került korrupciógyanús történések miatt.

Marangosz és a merengő érintettek

A ciprusi Szpirosz Marangosz súlyos vádjaira sem a lengyel, sem az ukrán szövetség nem óhajtott reagálni, s az UEFA is csupán annyiban foglalkozott eleddig az üggyel, hogy felszólította nevezett úriembert, szerdáig mutassa be bizonyítékait.
Találatok: [6]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI