Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Helyek:
Uganda [X]
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Ugandában nyit követséget Magyarország

Magyarország követséget nyit Ugandában – adta hírül az afrikai ország egyik lapja, a New Vision. A beszámoló szerint a Külgazdasági- és Külügyminisztérium államtitkára, Dancs Ferenc az ország fővárosában, Kampalában járt, és ott sikerült nyélbe ütni a megállapodást. Ugandában jelenleg nincs hivatalos magyar képviselet, az akkreditált magyar külképviselet Kenyában található.

A saját fiát nevezte ki főtanácsadónak az elnök Ugandában

Kedden jelentették be, hogy mostantól Yoweri Museveni fia lesz az elnök főtanácsadója. Muhoozi Kainerugaba eddig a speciális erők főparancsnokaként működött.

Újabb korrupciós botrány Ugandában

Az ugandai parlament korrupciós vádak miatt blokkolta az ország olajkereskedelmi ügyleteit, ami azt jelenti, hogy amíg el nem fogadják az új „benzintörvényt”, a kormány semmilyen szerződést nem köthet az energiaszektorban.

Pofátlan képviselői fizetések Ugandában (is)

Sok embert felháborított Ugandában, hogy megemelik a parlamenti képviselők fizetését. Az országban az elmúlt hónapokban egyre gyakoribbak a kormányellenes tüntetések a magas élelmiszerárak és a munkanélküliség miatt.
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Akták

Kereskedőházak csókosoknak

Kereskedőházak csókosoknak

A külkereskedelem központjai, az úgynevezett kereskedőházak felügyeletére hozták létre pár éve a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt.-t, ami életre hívása óta sorozatos botrányaival és hatékonytalan...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI