Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
Unihouse Kft. [X]
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>

Újabb terézvárosi trükközés

Egy harmadik bennfentes értékbecslő cég is felbukkan a terézvárosi ingatlanpanamában. Az Osso Arttal ráadásul határozatlan idejű megbízási szerződése is volt 2003 óta a kerület önkormányzatának.

Elsöprő ingatlanlavina

Felgyorsulhat a terézvárosi ingatlanpanama felgöngyölítése. A Budapesti Rendőr-főkapitányság hűtlen kezelés bűntette megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a VI. kerületi önkormányzat tulajdonában lévő ingatlanok eladása ügyében.

MSZP-s gyanúsított a Terézvárosban

Halmai Katalin XII. kerületi MSZP-s képviselőt mint a Terézvárosi Vagyonkezelő Zrt. jogi képviselőjét ügyvédi visszaélés kísérletével gyanúsította meg a napokban a Budapesti Nyomozó Ügyészség – közölte lapunkkal Skoda Gabriella.

A teljes MSZP- és SZDSZ-frakciót meggyanúsították

A Heti Válasz Online értesülései szerint a 2002-2006-ban regnáló terézvárosi képviselőtestület tucatnyi MSZP-s és SZDSZ-es tagjának küldött gyanúsítotti idézést a rendőrség "különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettének megalapozott gyanúja" miatt.

Szocialista gyanúsított a terézvárosi ingatlanügyben

Gyanúsítottként hallgatták ki a terézvárosi vagyonkezelő jogi képviseletét ellátó ügyvédet, aki egyébként szocialista önkormányzati képviselő a XII. kerületben, és akinek családi cégével becsültette fel a kerület a dobra verni szándékozott ingatlanokat. Az ügy hátterében egy Bajcsy-Zsilinszky úti üzlethelyiség megszerzése áll, amelyért egy vállalkozótól állítólag 18 milliós kenőpénzt kértek volna helyi politikusok.

Új gyanúsítás a terézvárosi vesztegetésben

Ügyvédi visszaéléssel gyanúsította meg a Budapesti Nyomozó Ügyészség Halmai Katalint, a Terézvárosi Vagyonkezelő Zrt. vezető jogtanácsosát a Bajcsy-Zsilinszky út 61. számú ingatlannal kapcsolatos nyomozás legújabb fejleményeként.

MSZP-s gyanúsított a terézvárosi ingatlanpanamában

A Heti Válasz Online információja szerint az ügyészség ügyvédi visszaélés kísérlete miatt még múlt pénteken meggyanúsította H. Katalint, a Terézvárosi Vagyonkezelő Zrt. jogi képviselőjét a Bajcsy-Zsilinszky út 61. szám alatti üzlethelyiség eladásával kapcsolatban.

Ingatlanbuli, könnygázgránát, paprikaspray

A terézvárosi ingatlaneladásokkal foglalkozó múlt heti cikkünket egy helyi képviselő „büntetőjogilag értelmezhetőnek” találta, és továbbította az ügyészségnek.

Terézváros: áron aluli ingatlaneladások

Terézvárosban, akárcsak Erzsébetvárosban, több, ingatlanpanamaként emlegetett gyanús házprivatizációra derült fény még a napokban is – jelentette ki tegnap Wertán Zsolt
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

A főváros VII. kerületének önkormányzata 2003-ban és 2004-ben értékesített tisztázatlan körülmények között nyolc Belső-Erzsébetvárosban található, önkormányzati tulajdonban lévő ingatlant....
Balettintézet eladása bagóért

Balettintézet eladása bagóért

Terézváros Borsány György szocialista polgármester vezette önkormányzata 1997-ben adta el a Balettintézetnek helyt adó épület az izraeli Elbit (Plaza Centers) csoportnak mindössze 220 millió forintért....
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI