Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Intézmények:
UPC Magyarország Kft. [X]
Találatok: [7]  Oldalak:   1

A nagy jóárasítás

A kábeles infrastruktúra kiépítését és a vezetők költségszámláit is nagyító alá vették a UPC belső vizsgálatában.

Vajda Éva: A multiknál mégis van korrupció

A Magyar Telekom (MT) vezérkara után immár a UPC két vezetője – a csoport regionális főnöke, Kovács Nimród és a magyarországi cég amerikai vezére, Joe Zuravle – is belebukott egy olyan vizsgálatba, amelyet az anyacég az amerikai értékpapírtörvény értelmében indított.

Kábelvégek

Távoztak a UPC Magyarország vezetői, a regionális csoportot pedig teljesen megszüntették. A cég nem nyilatkozik arról, mindez összefüggésben áll-e a lapunk által megszellőztetett vizsgálattal.

Lefejezték a UPC-t

Távozott beosztásából a UPC két magyarországi vezetője. A személyi változásokkal egyidejűleg megszüntették a UPC közép-európai regionális központját is.

Lefejezték a UPC-t!

Kovács Nimród, a UPC közép-európai regionális elnöke március 31-i hatállyal nyugdíjba megy, Joe Zuravle, a UPC Magyarország amerikai vezérigazgatója pedig szintén március 31-i hatállyal felmond -- szól a hivatalos kommüniké.

Gyanúba keveredve

Ugyanannak az ügyvédi irodának a jogászai vizsgálódnak néhány hete a UPC Magyarországnál, amely a Magyar Telekom megkérdőjelezett balkáni szerződései ügyében is fellépett.
Találatok: [7]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI