Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
vagyonosodás [X]
Lapok:
ATV [X]
Találatok: [47]  Oldalak:   1 2 3 4 5   >  >>

MSZP: ne legyen fideszes parcellák összessége az ország

A párt felszólítja a kormányt, hogy ne támogassa a MAGOSZ privatizációs elképzeléseit, és ne adják magántulajdonba a bérbe adott állami földeket. Beke Károly MSZP-s politikus azt mondta, nem fogják engedni, hogy a gazdák lába alól "kihúzzák a földet". Szerinte ugyanis Magyarország nem lehet "fideszes parcellák összessége".

DK: Habony adott le adóbevallást?

Tegnap járt le az adóbevaláások leadásának határideje. A Demokratikus Koalíció azt szeretné megtudni a NAV-tól, hogy Habony Árpád adott-e le adóbevallást.

Sallai: látni kell, hogyan gazdagodnak a képviselők

Két külön jogszabályjavaslatot nyújtottunk be, az egyik arról szólt, hogy a politikusok vagyonosodását vizsgálni lehessen, nem azt mondjuk, hogy ne lehessen vagyonos egy képviselő, de legyen elszámoltatható – ezt Sallai R. Benedek mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Vagyonosodásit kezdeményeznek Orbánnal, Lázárral és Mészárossal szemben

A Demokratikus Koalíció vagyonosodási vizsgálatot kezdeményez a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál Orbán Viktor, Lázár János és Mészáros Lőrinc "magyar állampolgárokkal" szemben - jelentette be hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján a párt alelnöke.

Honnan tudja meg Mészáros Lőrinc, ha rászáll a NAV?

Honnan tudja meg Mészáros Lőrinc, ha rászáll a NAV? Szijjártó Péter után újabb kormánypárti politikusok ellen kezdeményezett vagyonosodási vizsgálatot az ellenzék. De hogyan zajlik egy ilyen vizsgálat? És igazat mondott-e a külügyi tárca, amikor arra hivatkozva cáfolta a Szijjártó elleni vizsgálatról szó híreket, hogy a miniszter nem kapott értesítést a folyamat elindításáról?

Habonyt vizsgálja a NAV?

Az ATV Start vendége Szigetvári Viktor elnök, Együtt.

Feljelenti Matolcsyt a DK

A Demokratikus Koalíció "valótlan vagyonnyilatkozataik miatt" feljelenti Matolcsy György jegybankelnököt és Gerhardt Ferenc alelnököt, okirat-hamisítás alapos gyanújával - közölte az ellenzéki párt pénteken az MTI-vel.

Pápa: Hazudott és csalt Matolcsy

A törvény szerint minden adóköteles jövedelmet be kell vallani, mindegy, hogy aztán mire költi az illető - mondta Pápa Levente az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Vagyonosodásit kezdeményez Matolcsy ellen az Együtt

Az Együtt szerint Matolcsy Györgynek távoznia kell a közéletből, mert hazudott és csalt a vagyonnyilatkozatával.
Találatok: [47]  Oldalak:   1 2 3 4 5   >  >>

Akták

Simon Gábor-ügy

Simon Gábor-ügy

Simon Gábor volt szocialista országgyűlési képviselő, államtitkár, az MSZP egykori elnökhelyettese, illetve választmányi elnökét csalással vádolják, pere jelenleg is folyik.       
MNB alapítványok

MNB alapítványok

A Matolcsy György vezette Magyar Nemzeti Bank 266 milliárd forint közpénzt juttatott az általa létrehozott Pallas Athéné alapítványoknak. Az alapítványok mintegy 197 milliárd forintot állampapírokba...
Kósa Lajosné lakása

Kósa Lajosné lakása

A Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál vagyongyarapodási, a parlament illetékes bizottságánál pedig vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményezett Kósa Lajossal és feleségével szemben az Együtt-PM és a Demokratikus...
Quaestor botrány

Quaestor botrány

2015. március 10-én a Nemzeti Bank részlegesen felfüggesztette a Quaestor Értékpapír-kereskedelmi és Befektetési Zrt. tevékenységi engedélyét, mivel a gyanú szerint a cég 150 milliárd forintnyi fiktív...
Visszaélés a földpályázatoknál

Visszaélés a földpályázatoknál

Ángyán József, a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti ügyekért felelős volt államtitkára 2012 januárjában mondott le posztjáról, döntését azzal indokolva, hogy "a társadalom túlnyomó többsége...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI