Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
vagyonosodás [X]
Intézmények:
Bajcsy-Zsilinszky Kórház [X]
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Pesti-Papcsák Partnership = PPP

"Rossz lóra tettek" azok, akik a kormány elszámoltatási biztosát támadják - üzente maga Papcsák Ferenc, aki feljelentést is tett az őt "rágalmazók" ellen. Papcsák eközben nemcsak az alól nem tisztázta magát, miként vett fel munkavégzés nélkül a fővárostól több millió forintot, de pártján, a Fideszen belül is megütközést keltett, ahogy Zuglóban polgármester-jelöltté vált.

Papcsák: A pannon polip bögyében vagyok

Szabályos leleplezőnek szánt írást tett közzé a Népszava Papcsák Ferenc elszámoltatási kormánybiztosról. A legsúlyosabb kritika a képviselővel szemben az, hogy álláshalmozó, miközben a szerzők megpendítik az összeférhetetlenséget is.

Adós maradt az elszámoltatási kormánybiztos

Továbbra sem tisztázta Papcsák Ferenc elszámoltatási kormánybiztos, hogy miként vett fel érdemi munkavégzés nélkül több millió forintot a fővárosi önkormányzat egyik kórházától.

"Rablóból pandúr": egyre több zűrös ügy Orbán erős embere körül

Négymilliót vehetett fel Papcsák Ferenc egy kórház felügyelőtanácsi tagjaként, noha a tanácsi ülésein meg sem jelent.

Négymilliót vehetett fel Papcsák munka nélkül

Az elszámoltatásért felelős kormánybiztos szerint munkájának kettős üzenete van. Papcsák munkájának üzenete azonban igaz lehetne saját korábbi megbízatására is. A Fidesz-KDNP-s politikus a fővárosi közgyűlés delegáltjaként a most véget érő ciklusban tagja volt a fővárosi tulajdonú Bajcsy-Zsilinszky Kórház tulajdonosi felügyelő tanácsának.
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Akták

MÁV Cargo privatizáció

MÁV Cargo privatizáció

A MÁV Cargo privatizációjára a MÁV Zrt. 2007 május végén írt ki pályázatot. Az eljárás során a 12 induló közül 102,5 milliárd forintos ajánlatával a Rail Cargo Austria (RCA) és partnere a Győr-Sopron-Ebenfurti...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI