Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
vagyonosodás [X]
Helyek:
Bp. XI. kerület [X]
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Ellenőrzik Wieszt vagyonnyilatkozatát

Kezdeményezzük az újbudai képviselő-testület vagyonnyilatkozatot ellenőrző és összeférhetetlenségi bizottságának vizsgálatát Wieszt János ügyében – közölte lapunkkal tegnap Kupper András, a Fidesz helyi frakcióvezetője.

Lendvai: a Nagy Testvér országa készül

Lendvai Ildikó szerint jelenleg még szimbolikus törvényhozás folyik, de a háttérben már készül az új ország, a "Nagy Testvér" országa. "Központosítási és titkosítási törekvéseket látni az állami vagyongazdálkodás és az önkormányzatok működtetése terén" - jelentette ki. Lendvai Wieszt János ügyéről is beszélt.

Álláshalmozó a kétmilliós borítékkal levideózott Wieszt

Az MSZP újbudai frakcióvezetője komoly álláshalmozó, a fővárosi önkormányzat etikai bizottságától munkaügyi döntőbíráskodáson és a vállalkozók kamarai képviseletén át több fb-tagságig számtalan megbízatást gyűjtött be az utóbbi években.

Drága villa épült Lakos Imre telkén

Mi köze van hozzá? - kérdezett vissza Lakos Imre, amikor a Helyi Téma arról kérdezte, az ő tulajdona-e a főváros XI. kerületének egyik újonnan nyitott utcájában található, új építésű villa.

Fosztogatva gyarapodnak

Ahogy szegényedik az állam, úgy gazdagodnak a leisztingerek. Mindig szerettük volna hinni, hogy Magyarország legsikeresebb üzletembereinek többsége tisztességes állampolgár, és vagyonát egyrészt a törvények betartásával szerezte, másrészt tevékenységével egy-egy helyi közösség, netán az egész ország ügyeit előrelendítette: teremtett.
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Akták

Kopaszi-gát

Kopaszi-gát

A szocialista vezetésű XI. kerületi önkormányzat – 1%-os tulajdoni részesedést megtartva – kö­­­zel másfélmilliárd forintért adta el 2006-ban a Kopaszi-gát és a Lágymányosi-öböl fej­lesz­té­sére...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI