Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
vagyonosodás [X]
Helyek:
Bp. XVIII. kerület [X]
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Lakáspanama, kozmetikázott vagyonnyilatkozat, el nem számolt milliós bevétel

Miközben Budapesten erősnek és legyőzhetetlennek vizionálja az MSZP-t Kunhalmi Ágnes, a párt erős embere, szűkebb felségterületén, a XVIII. kerületi szocialisták háza táján semmi sem változott négy év alatt, egyes pestszentlőrinci szoci politikusok tevékenységét továbbra is botrányok és zűrös ügyek kísérik. A PestiSrácok.hu 2014-ben elsőként tárta a nyilvánosság elé a XVIII. kerületi MSZP-sek botrányait, Szaniszló Sándor jelenlegi fővárosi önkormányzati képviselő érintettségéről már akkor lerántottuk a leplet, de ezúttal is Szaniszló miatt kellene magyarázkodniuk Kunhalmi Ágneséknek. Újabban Szaniszló havi egymilliós bevétellel nem tud elszámolni, leadott vagyonnyilatkozatából több ponton is hamisan töltötte ki, miközben sajtóhírek szerint strómannal fedezi magát. A PestiSrácok.hu Szaniszló Sándor cégügyeinek is utánanézett és kiderült, a Szaniszló-családhoz, rokonsághoz köthető cégháló szálai Kunhalmi Ágnesig érnek.

Megvan a Simon-pénzek egyik forrása

Egy XVIII. kerületi ingatlanügyletből származik a Simon Gáborhoz köthető külföldi és magyar bankszámlákon fellelt pénzösszegek egy része – egyebek mellett ez derült ki az MSZP volt elnökhelyettesének ügyében lefoglalt iratokból. A dokumentumok között van Mesterházy Attila kézjegyével ellátott szerződés is.

Simon XVIII. kerületi ügyeit is megvizsgálná a Fidesz

A fideszes parlamenti képviselő, Kucsák László belső vizsgálatot kezdeményezett a kerületi önkormányzatnál, hogy kiderítsék, Simon Gábor volt MSZP-elnökhelyettes eltitkolt vagyona származhat-e kerületi pénzekből.

Simon Gábor milliói után kutatnának a XVIII. kerületben

Egy fideszes képviselő belső vizsgálattal derítené ki, hogy az MSZP volt elnökhelyettesének az eltitkolt vagyona származhat-e kerületi pénzekből.

Simon zaklatásról beszél, és fotózza az újságírókat

Simon Gábor már nem járul hozzá, hogy felvétel készüljön róla. A százmilliói rejtegetésébe belebukó volt MSZP-elnökhelyettes reggel többször is az újságírókat fotózta pestszentlőrinci házánál. Azt állítja, hogy a sajtó munkatársai zaklatják.

Kezdődhet a büntetőeljárás Simon Gábor ellen

Simon Gábor országgyűlési képviselői mandátumáról való lemondásával megkezdődhet az érintettel szembeni büntetőeljárás – közölte a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.

A Simon-ügy után újra nyomoznak a XVIII. kerületben

Elrendelte a nyomozás folytatását a XVIII. kerület az előző kormányzati ciklusban (2008-ban és 2009-ben) lebonyolított kötvénykibocsátásaival összefüggésben a Fővárosi Főügyészség – tudta meg a Nol.hu.

A Simon-botrány tíz fő kérdése

Hogyan tud egy szürke, vélemény és valódi befolyás nélküli, nem túl dörzsöltnek tartott politikus százmilliókat felhalmozni? Kié a pénz? A sajátja, vagy csak őrzésre adták oda neki?

Simon-ügy: gyanús dolgok történtek az önkormányzatnál

A XVIII. kerület 2008–2009-es kötvénykibocsátása több kérdést is felvet Simon Gábor eltitkolt vagyonával kapcsolatban.
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Simon Gábor-ügy

Simon Gábor-ügy

Simon Gábor volt szocialista országgyűlési képviselő, államtitkár, az MSZP egykori elnökhelyettese, illetve választmányi elnökét csalással vádolják, pere jelenleg is folyik.       
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI