Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
vagyonosodás [X]
Intézmények:
Budapest Főváros Önkormányzata [X]
Találatok: [3]  Oldalak:   1

Hagyó-per: újrakezdik, de attól még jogsértő

Július elsején kezdi újratárgyalni a bíróság a Hagyó-ügyként ismert BKV-pert: a büntetőeljárás formailag teljesen elölről kezdődik, viszont változatlan helyszínen, a Kecskeméti Törvényszéken, és - szintén változatlanul - az ügyet eddig is tárgyaló tanácsvezető bíró, Hadnagy Ibolya előtt.

Tarlós István dupla fizetésből takarékoskodott tavaly

Pénzügyileg jó évet zárt tavaly Tarlós István főpolgármester, akinek a vagyonnyilatkozatát a többi fővárosi képviselőével együtt hétfőn délelőtt töltötték fel a főváros honlapjára. A főpolgármester befektetési négymillió forint kamatozó kincstárjeggyel gyarapodtak, és a feleségével közös számlán tartott pénze is nőtt kétszázezer forinttal tavaly óta, így most 5,2 millió forint. A lakáshiteléből is törlesztett 400 ezer forintot, így már csak 2,6 millióval tartozik az OTP-nek.

Megdolgozná Hagyóékat a BKV

A BKV Zrt. polgárjogi igényt jelentett be a vádlottakkal szemben a bírósághoz benyújtott indítványában a Hagyó Miklós és társai ellen a Kecskeméti Törvényszéken folyó per csütörtöki tárgyalási napján.
Találatok: [3]  Oldalak:   1

Akták

BKV-ügyek

BKV-ügyek

A „BKV-ügy” a 2009 nyarán kirobbant, a BKV túlzott végkielégítési, valamint a korábbi, a cég számára állítólagosan aránytalanul hátrányos szerződéskötések körüli botránysorozat, mely...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI