Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
vagyonosodás [X]
Helyek:
Dunakeszi [X]
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Ellenhirdetés

Kósa Lajost igazán nem kell irigyelni felesége ingatlanja miatt, borzasztó helyen lévő, nyomorúságos lakás. Ahogyan a többieké is.

Magyarország külügyminisztere nem hajlandó szégyellni magát

Szijjártó Péter sajtótájékoztatót tartott a széles családi összefogás keretében vásárolt dunakeszi szuperházról. Itt jegyzem meg: igazságtalan azért támadni őt, mert a palota ízléstelen, hiszen van 12 milliója a felújításra. Hogy utána milyen lesz, az a kérdés! Biztos megnézhetjük majd.

​Szijjártó nem tolvaj, hanem tanítómester

Kiszámolták, hogy élete végéig a szüleinek kell eltartaniuk a külügyminisztert, akkora lett a becsülettel összedolgozott luxusvillájának a rezsije. Ez lebukás? Ellenkezőleg, ez az egész dolog lényege. Péter igazából most lett a NER és a Centrális Erőtér reklámarca.

Kispályás a nagyok között - Szijjártó átment, mint kés a vajban

Szép kilátások… Miközben a volt amerikai elnök hatalommániás és pénzéhes politikusnak nevezi a magyar miniszterelnököt, Németországban arról beszélnek, hogy a magyar kormány az európai alapértékeket kérdőjelezi meg, újdonsült barátunknál, Oroszországban pedig egy Putyin elnökhöz kötődő szervezet a nácizmus népszerűsítésével vádolja hazánkat. Mindehhez szorosan kapcsolódik a tegnapi történés: mint kés a vajban, úgy ment át a parlamenti meghallgatásán Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter-jelölt, aki szerdától képviseli hivatalosan is Magyarországot a világban. Szijjártó a diplomáciát a pénzszerzés célja mögé sorolta, és még arra is büszke volt, hogy egy ellenzéki képviselő Orbán Viktor janicsárjának nevezte.
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Akták

Kósa Lajosné lakása

Kósa Lajosné lakása

A Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál vagyongyarapodási, a parlament illetékes bizottságánál pedig vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményezett Kósa Lajossal és feleségével szemben az Együtt-PM és a Demokratikus...
Szijjártó Péter ingatlanjai

Szijjártó Péter ingatlanjai

A külügyminiszterré 2014. szeptemberében kinevezett Szijjártó Péter vagyonnyilatkozata alapján évek óta milliókkal többet tesz félre, mint amennyit keres.
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI