Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
vagyonosodás [X]
Intézmények:
Együtt-PM [X]
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Most derült ki: fél évet ült előzetesben a baloldal óbudai polgármesterjelöltje (Videóval!)

Több százmillió forintos adócsalás és adóelkerülés vétségének gyanúja miatt fél évet ült előzetes letartóztatásban Béres András, Óbuda-Békásmegyer baloldali polgármesterjelöltje – nyomozta ki a PestiSrácok.hu. Béres András a PestiSrácok.hu kérdésére nem cáfolta az előzetes letartóztatás tényét, de leszögezte, soha, semmilyen bűncselekményt nem követett el.

Szigetvári: Sipos támogatása valószínűtlen

Nem hiszem, hogy tudnánk támogatni. Sipos úr ügye fontos, de még nem hoztunk formális döntést a fővárosi jelöltekről. – ezt Szigetvári Viktor mondta az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Hová tűntek a képviselő százmilliói?

Milliárdos haszonnal adott túl az Együtt-PM XII. kerületi politikusa egy jó ütemben vásárolt biatorbágyi telken. Sipos Péter a nagy ingatlanüzlet nyomán az ország egyik legtehetősebb önkormányzati képviselője volt egészen a legutóbbi vagyonbevallásig, amikor hirtelen nyoma veszett a korábban bevallott vagyonelemeknek.

„Már Bajnaiéknak is van Simon-ügyük”

A Bajnai Gordon vezette Együtt–PM Szövetség „Simon-ügyének” tartja a Fidesz szóvivője, hogy az mno.hu írása szerint adóhivatali vizsgálat miatt szabadult meg több száz milliós vagyonától a Párbeszéd Magyarországért (PM) színeiben a fővárosban politizáló Sipos Péter.

Adóvizsgálat elől mentheti százmillióit egy PM-es képviselő

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal vizsgálata állhat a hátterében annak, hogy a Párbeszéd Magyarországért (PM) színeiben a fővárosban politizáló Sipos Péter pánikszerűen megszabadult több száz milliós vagyonától.

Százmilliókat íratott gyermekei nevére a PM-es politikus

A PM-es Sipos Péternek, aki a XII. kerületi önkormányzat képviselője, egy év alatt kikerült a vagyonnyilatkozatából több száz milliós vagyona, szinte mindenét gyermekeire íratta.

Országos vagyonvesztési rekordot állított fel egy PM-es képviselő

Egy évvel ezelőtti vagyonbevallásában még több százmillió forintos vagyona volt Sipos Péternek, a XII. kerületi önkormányzat PM-es képviselőjének, de a legutóbbi bevallásában a cégein kívül minden elillant.
Találatok: [7]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI