Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
vagyonosodás [X]
Intézmények:
Felcsút község Önkormányzata [X]
Találatok: [18]  Oldalak:   1 2   >  >>

Jól jártak Orbán barátai

Finoman szólva sem hátrány jóban lenni Orbán Viktor (51) miniszterelnökkel – sőt a különleges kapcsolat mesés vagyont eredményezhet a kiválasztottaknak.

Mészáros Lőrinc visszaszólt Lázár Jánosnak, aki arról beszélt, mindenkinek el kell tudnia számolni a vagyonával

A vagyonnyilatkozatomban szereplő adatok a törvényes helyzetet tükrözik, és a valóságnak mindenben megfelelnek – írta az MTI-hez eljuttatott közleményében Mészáros Lőrinc, Felcsút polgármestere.

MÉSZÁROS LŐRINC KIFELEJTETT EGYMILLIÁRDOT A VAGYONNYILATKOZATÁBÓL

Ekkora osztalékot vett fel ugyanis idén a cégéből, de ingatlanokat vett, illetve ebből élt. A megmaradt összeg magyarázza a korábbi nyilatkozatban szereplő, 300 millióval növekedett megtakarítását is.

Ha kedve tartja, 5 kocsival is furikázhat Mészáros Lőrinc testvére Felcsúton

Kafkai huzavona után nézhettük meg a felcsúti polgármester öccsének vagyonnyilatkozatát. Ebből kiderül, hogy Mészáros János kedvenc kocsija a Volkswagen, de a Renault-t is szereti. Cége csaknem félmilliárdos árbevételt ért el tavaly.

Mészáros Lőrinc vagyonának a nagysága is nehezen átlátható

Felcsút polgármestere érezteti, hogy kegyet gyakorol, amikor közzéteszi 2011 óta kitöltött vagyonnyilatkozatait. Vannak be eltűnő és felbukkanó tételeket, nehezen átlátható birtoktestek és lakóingatlanok. Ha a transzparencia volt a lépés célja, sokkal nem kerültünk hozzá közelebb.

Mészáros Lőrinc ismét duplázott cégeivel

Egyre ível felfelé az Orbán Viktorral szoros kapcsolatokat ápoló Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester építőipari cége, a Mészáros és Mészáros Kft. csillaga.
Találatok: [18]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Trafikmutyi

Trafikmutyi

A dohányzás visszaszorítása ürügyén a kormány újraszabályozta a dohánykiskereskedelmet. A trafik koncessziók odaítélése teljesen átláthatatlanul történt, a pályázatokat jelentős része kormány...
Visszaélés a földpályázatoknál

Visszaélés a földpályázatoknál

Ángyán József, a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti ügyekért felelős volt államtitkára 2012 januárjában mondott le posztjáról, döntését azzal indokolva, hogy "a társadalom túlnyomó többsége...
MET-ügy

MET-ügy

2011-ben megszűnt az egyszerre hőt és áramot is előállító erőművek támogatása. Az áremelkedés elkerülése végett a kormány a biztonsági gáztartalékból 585 millió köbmétert szabadított fel,...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI